Grillmat

oppskrifter.webp
  • 15 minutter

    Nypoteter smaker nydelig på grillen, og velg da helst de små. Sammen med små løk på grillspyd utgjør de et supert tilbehør til grillmaten.

  • 20 minutter

    Små nypoteter er fine å tre på spyd og legge på grill. Her er grillspyd med poteter, squash og småløk. Kok potetene litt på forhånd, så trenger de ikke ekstra grilltid.

  • 30 minutter

    Det er det bakte eplet med blåmuggost som gjør sommerkotelettene til noe mer når det blir grillet

  • 1 time

    Får du tak i vårkylling kan du grille en hel kylling. Det tar noe lengre tid. Med alt det deilige tilbehøret kan du glede til smakfullt måltid.

  • 30 minutter

    Selvfølgelig kan du grille blåskjell. Legg dem på grillen i folie, tilsett masse hakket vårløk og tomater i biter. Bruk også deilige friske krydderurter.

  • 30 minutter

    Spareribs skal være spicy og saftige. Når du serverer de med blomkålsalat og annet snadder blir du en grillhelt.

  • 1 time 30 minutter

    Vart opp med et skikkelig festmåltid med saftig pepperbiff og bakt potet. Selv om alt lages fra bunnen av, er denne oppskriften lettlaget.

  • 1 time

    Lag deilige grillspyd med laks. Det er enklere enn du kanskje tror. Med tilbehøret i oppskriften kan vi love deg og dine et fortreffelig måltid

  • 35 minutter

    I denne oppskrift regner vi med at du kjøper ferdigmarinerte koteletter. Med cherrytomater og asparges gjør retten seg ferdig på grillen.

  • 1 time

    Dette er en spennende vri på grillet laks. Det er få råvarer som er mer anvendelig enn laks. I denne oppskrift gir vi deg laks med en liten smak av Japan.

  • 30 minutter

    Grillede sjøkreps med hjemmelaget tilbehør er herlig godt. Her får du hele oppskriften på alt du trenger.

  • 20 minutter

    Norske kamskjell regnes blant verdens. I denne retten skal de på grillen og serveres med en deilig salsa.

  • 15 minutter

    Denne urtekremen skal du ha ved siden av hvis du skal servere stekt kylling- eller kalkunfilet.

  • 15 minutter

    Dette kryddersmøret er så deilig at nesten kan bare spise ved siden av godt brød. Du skal prøve det til stekt kylling eller kalkunfielt.

  • 15 minutter

    Lag en deilig og enkel tomatsalsa som er det naturlige tilbehøret til meksikansk mat som taco og grillmat. Du kan også bruke den som dipp til grønnsaksnacksen.

  • 20 minutter

  • 10 minutter

    Det er så enkelt å lag din egen versjon av den søte chilisausen. Passer perfekt til grillet kjøtt eller fisk, eller som dipsaus.

  • 20 minutter

    Denne deilige grillsausen lager du på maks 20 minutter. Ikke rart den er manges favoritt. Den gjør grillkjøttet enda bedre.

  • 15 minutter

    Hoisin-saus kan brukes som grillsaus eller til ulike kinesiske retter med and, svin, kylling eller grønnsaker, vårruller og kjøttboller.

  • 2 timer

    Grill lammeskiver og ha på mynte. En god marinade setter deilig smak på kjøttet, og det hjelper også til med å mørne kjøttet.

  • 10 minutter

    Dette er grillsaus som setter fart i smaksløkene. Med chili, mangochutney og paprika blir det godt også

Forsiden akkurat nå
550 rødviner testet: Det er vanskelig å konkurrere i oppmerksomhet med disse burgunderne
+
Tester

550 rødviner testet: Det er vanskelig å konkurrere i oppmerksomhet med disse burgunderne

For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

130 bobleviner testet: Ny champagnestjerne og gamle kjenninger blant nyhetene i november
+
Tester

130 bobleviner testet: Ny champagnestjerne og gamle kjenninger blant nyhetene i november

Champagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Den beste fredagsbiffen lages av elg
Dagens rett
Elgbiff med bacon og appelsinsaus

Den beste fredagsbiffen lages av elg

Tilgangen på godt elgkjøtt er fortsatt på høyden. I alle fall for den som har sikret seg et slakt. Hva med en elgbiff i kveld?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

400 hvitviner testet: Disse tyske chardonnayene imponerer - men de får også konkurranse fra andre (ut)kanter
+
Tester

400 hvitviner testet: Disse tyske chardonnayene imponerer - men de får også konkurranse fra andre (ut)kanter

Vi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.

Les hele saken