Det er knapt noe raskere grillmat enn sjøkreps. De smaker herlig etter en kort omgang med det glovarme jernet. Med pesto til blir det herlig måltid.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Det er knapt noe raskere grillmat enn sjøkreps. De smaker herlig etter en kort omgang med det glovarme jernet. Med pesto til blir det herlig måltid.
Du kan helsteke poteter på spyd og krydre med kapers eller oliven og bladpersille. Både stekepanne og grill kan brukes. Passer godt til stekt kjøtt, spesielt lam.
Grillet norsk mais og tilbehøret som får den norske maisen til å skinne
Svinekjøtt egner seg ypperlig til grilling. Her får du en oppskrift med aprikos som setter en ekstra smak på måltidet og en deilig saus. Ved siden av skal du servere couscous.
Her er en oppskrift du skal prøve på grillen, som dessuten er nesten uten fett. Følg oppskriften så blir svinekjøttet veldig saftig.
Svinefileten rulles i krydder så den er helt dekket av dette før den grilles. Krydderet blir svart under grilling, derav navnet.
Dette er snadder for alle, store som små. For deg som grillmester overbeviser du i løpet av 20 minutter.
Her er kanskje en litt uvant måte å grille makrell på, men den bør du absolutt prøve. Vi kan love deg en smaksopplevelse utenom det vanlige.
Urtesmør av forskjellige slag passer godt til sjøkreps. I denne oppskriften lager du urtesmør med estragon og hvitløk, og serverer med brød og stekt sitron og lime.
Så lettvint lager du grillspyd som passer for store og små. Til de førstnevnte med fiskekaker og til voksne med laks og steinbit.
Denne deilige grillsausen lager du på maks 20 minutter. Ikke rart den er manges favoritt. Den gjør grillkjøttet enda bedre.
En virkelig god salsa der avokado gir en ekstra smaksopplevelse.
Du kan grille skjell og overraske alle. Det er morsommere enn å tilberede dem på ovnen. Denne oppskriften kan du også ta med deg i fjæra. Her er oppskriften.
Norske kamskjell regnes blant verdens. I denne retten skal de på grillen og serveres med en deilig salsa.
Når du marinerer laksen blir den enda bedre etter å ha besøkt grillen. Du skal også lage hvitløksmos og bake gulerøtter. Alt klarer du på 20 minutter.
Legg grillet laks sammen med ost og salat i pitabrød etter at du har varmet dem. Garantert suksess hos på barna og de voksne.