Fisk egner seg også godt for grilling, og beholder du skinnet på, som her, blir fiskestykkene langt enklere å hanskes med.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Fisk egner seg også godt for grilling, og beholder du skinnet på, som her, blir fiskestykkene langt enklere å hanskes med.
Det er knapt noe raskere grillmat enn sjøkreps. De smaker herlig etter en kort omgang med det glovarme jernet. Med pesto til blir det herlig måltid.
Grillede sjøkreps med hjemmelaget tilbehør er herlig godt. Her får du hele oppskriften på alt du trenger.
Grill og sterke krydder forvandler alminnelige kyllingvinger til saftige smaksbomber i denne oppskriften.
Når du fyller en svinefilet med urter, krydder, hvitløk og ost og deretter pakker den inn i bacon, må det bare bli godt.
Dette er en oppskrift som formelig roper av sommer, og grillet makrell er noe langt flere bør prøve. En frisk salat passer også godt ved siden av.
Klippfisk er det kanskje ikke så mange som har forsøkt. Du må absolutt prøve. Med den foreslåtte sausen til blir det et herlig måltid.
Ishavsrøye er en delikatesse. Den blir deilig når du griller den hel. Dessuten skal du servere den med potetpuré og tomat- og fennikelsaus.
Chilirelish er god å servere både varm og kald og passer ypperlig til alle typer grillet kjøtt. Den holder seg minst en uke i kjøleskapet.
Lag en ketchup utenom den vanlige. Med alt det deilige du skal ha i passer den supert til pølser.
Denne hotte chilirelish kan du servere både varm og kald. Den egner seg ypperlig til grillet kjøtt og holder seg godt i kjøleskapet.
Svinefilet er noe alle liker. Med rikelig med chili blir retten enda mer spennende. Lager du barbequesaus selv topper du måltidet.
Når du bruke grillen skal du servere en smakfull biff til middag. Med grønnsakstilbehøret på egne spyd Det er enkelt å få både biff og grønnsaker akkurat passe stekt.
Kylling på grillspyd er snadder. Selvfølgelig en deilig salat og nanbrød ved siden av. Kjapt og enkelt å lage.
Her en vri med nakkekoteletter, retter sagt med en potetsalat som det er mye smak i. Selvfølgelig skal det grilles.
Vi griller og vi griller, og lander ofte på de samme løsningene. Derfor bør du følge oss på en avstikker til Midtøsten. Du kommer garantert til å bli fornøyd.
Lager du biffen slik og serverer rødvinssmør ved siden av pluss en frisk salat, da blir det jubel rundt bordet.
Denne retten er like rask å tilberede enten du velger grillen utendørs eller ovnen innendørs. Her har du en oppskrift med laks og mangosalsa. Ferdig på halvtimen.
Prøv å grille fisken hel og bevar alle de gode smakene. Du kan bruke makrell, ishavsrøye eller fjellørret slik som i denne oppskriften.
Gravlaks er en av de store klassikerne på mange festbord. Prøv å grille den og server med en frisk potetsalat til. Garantert suksess.