Makrell er ypperlig til grilling, helst hel og smaksatt med frisk lime og koriander.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Makrell er ypperlig til grilling, helst hel og smaksatt med frisk lime og koriander.
Buffalo Wings er en klassiker, og som navnet tilsier fra Buffalo i USA. Den spises med fingrene. Vi krydrer kyllingen godt.
Med denne oppskriften blir kyllinglårene ekstra gode. Du skal lage både rødvinsmarinade og yoghurtmarinade.
Nå må du fyre opp grillen og unne deg selv og familien et herlig biffmåltid. Følg oppskriften og få en ny måte å lage tilbehøret til.
Gravlaks er en av de store klassikerne på mange festbord her i Norge. Prøv å grille fisken og server den med en frisk potetsalat. Dette er smaskens.
Laksespyd på grillen er veldig enkelt å lage og alltid populært. Hvis du i tillegg serverer gresk salat garanterer vi suksess.
Nå er makrellen på sitt beste og du kan lage all verdens gode retter. Her er et forslag som virkelig setter smaksløkene i gang når du legger de på grillen.
Til koldtbordet hører også kylling- og kamskjellspidd med peanøttsaus til.
Det møreste kjøttet av svin er indrefileten. Ved å helgrille indrefileten bevarer du saftigheten og dermed den gode smaken. En lun nypotetsalat passer perfekt til.
I denne oppskrift regner vi med at du kjøper ferdigmarinerte koteletter. Med cherrytomater og asparges gjør retten seg ferdig på grillen.
Når du fyller en svinefilet med urter, krydder, hvitløk og ost og deretter pakker den inn i bacon, må det bare bli godt.
Dette er en oppskrift som formelig roper av sommer, og grillet makrell er noe langt flere bør prøve. En frisk salat passer også godt ved siden av.
Klippfisk er det kanskje ikke så mange som har forsøkt. Du må absolutt prøve. Med den foreslåtte sausen til blir det et herlig måltid.
Ishavsrøye er en delikatesse. Den blir deilig når du griller den hel. Dessuten skal du servere den med potetpuré og tomat- og fennikelsaus.
Chilirelish er god å servere både varm og kald og passer ypperlig til alle typer grillet kjøtt. Den holder seg minst en uke i kjøleskapet.
Lag en ketchup utenom den vanlige. Med alt det deilige du skal ha i passer den supert til pølser.
Denne hotte chilirelish kan du servere både varm og kald. Den egner seg ypperlig til grillet kjøtt og holder seg godt i kjøleskapet.
Svinefilet er noe alle liker. Med rikelig med chili blir retten enda mer spennende. Lager du barbequesaus selv topper du måltidet.
Når du bruke grillen skal du servere en smakfull biff til middag. Med grønnsakstilbehøret på egne spyd Det er enkelt å få både biff og grønnsaker akkurat passe stekt.
Kylling på grillspyd er snadder. Selvfølgelig en deilig salat og nanbrød ved siden av. Kjapt og enkelt å lage.
Her en vri med nakkekoteletter, retter sagt med en potetsalat som det er mye smak i. Selvfølgelig skal det grilles.