Server skiver av entrecôte med pepperrotkrem, grillet vårløk og grillet tomathalvdeler toppet med litt olivenolje, salt, pepper og revet parmesanost. Poteter er naturlig følge.
Server skiver av entrecôte med pepperrotkrem, grillet vårløk og grillet tomathalvdeler toppet med litt olivenolje, salt, pepper og revet parmesanost. Poteter er naturlig følge.
Vi griller igjen og det er selvsagt saftig, marinert oksekjøtt som havner på grillen. Denne gangen gjør vi som i Argentina.
Svinekjøtt og ananas er en deilig kombinasjon. Supert på grillspyd. Lag marinade selv. Her får du oppskriften.
Spareribs skal være saftige, spicy og med god grillsmak. Serveres med grillede maiskolber, grillede tomater, bakt løk og halve poteter. Her er oppskriften.
Fyr opp grillen og lag denne saftige og smakfulle svinenakken med barbeque og bacon.
Grilling av hele stykker kjøtt er perfekt hvis du venter mange gjester, og her finner du en skikkelig festrett. Med en frisk aspargessalat topper du måltidet.
Etter japansk tradisjon serveres ikke yakitori med noen form for tilbehør bortsett fra drikke. Men hvis du vil gjøre måltidet mer mettende kan du servere med kokt ris.
Når du bruke grillen skal du servere en smakfull biff til middag. Med grønnsakstilbehøret på egne spyd Det er enkelt å få både biff og grønnsaker akkurat passe stekt.
Får du tak i vårkylling kan du grille en hel kylling. Det tar noe lengre tid. Med alt det deilige tilbehøret kan du glede til smakfullt måltid.
I denne oppskrift regner vi med at du kjøper ferdigmarinerte koteletter. Med cherrytomater og asparges gjør retten seg ferdig på grillen.
Kylling på grillspyd er snadder. Selvfølgelig en deilig salat og nanbrød ved siden av. Kjapt og enkelt å lage.
Vi griller og vi griller, og lander ofte på de samme løsningene. Derfor bør du følge oss på en avstikker til Midtøsten. Du kommer garantert til å bli fornøyd.
Trå til med mør og saftig entrecôte. Skikkelig stemning blir det rundt middagsbordet med denne oppskriften på grillet entrecôte med spinatpoteter.
Lager du biffen slik og serverer rødvinssmør ved siden av pluss en frisk salat, da blir det jubel rundt bordet.
Her er en oppskrift du skal prøve på grillen, som dessuten er nesten uten fett. Følg oppskriften så blir svinekjøttet veldig saftig.
Mørbrad eller ytrefilet som rulles med bacon og ost. Det blir skikkelig festmat på grillen. Følg den enkle oppskriften.