Ente mit Weinkraut heter denne klassiske tyske retten som smaker utmerket også i den norske førjulsmenyen.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Ente mit Weinkraut heter denne klassiske tyske retten som smaker utmerket også i den norske førjulsmenyen.
Her er oppskriften på den klassiske moussakaen med full gresk pakke. Med kjøttsaus og hvitsaus selvfølgelig.
Bruschetta er stekt brød, og gir mange herlige muligheter - som her hvor vi har toppet de sprø brødskivene med deilig parmaskinke.
Japan er nok best kjent for sin sashimi og sushi. Den klassiske sukiyakien, ofte kalt Japans nasjonalrett anbefaler vi deg absolutt å prøve. Lettlaget er den også.
Tapenade er en grov olivenpuré. Den er supert tilbehør til tapas og grillmat eller på ristet brød som appetittvekker.
Opprinnelig lages jambalaya som en paella, men med svinekjøtt. Du kan også finne jambalaya med kylling, pølse, and eller alligator.
Her får du oppskriften på hvordan lammegryte lages i Afghanistan der spinat er en selvfølge i gryta.
Denne spennende retten kommer opprinnelig fra Etiopia. Hvis du kjøper ferdige lefser er dette en rask og smakfull rett.
Lammecassoulet er en mektig kjøttgryte fra Sør-Frankrike som i denne oppskriften inneholder lammekjøtt, lammepølser og svinekjøtt. I mangel på cassole, en dyp, rund gryte i leirgods med skrå vegger, lager vi retten i jerngryte eller i en vanlig gryte.
Du kan lage deilig sushi med laks og kveite. Følg denne enkle oppskriften og du fremstår som en proff sushikokk.
Bruschetta kan lages på grillen. En frisk og enkel italiensk sommerrett som tar lite tid.