Dette er en forenklet utgave av beef curry som er en rett fra det sørlige India.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Dette er en forenklet utgave av beef curry som er en rett fra det sørlige India.
Dette deilige spydet er det Trond Moi fra Bølgen & Moi, som vil at du skal servere.
Det er en grunn til at dette er en av de mest populære rettene på kinesiske restauranter.
Lag en deilig burritos til fire på bare 20 minutter. Det får du til hvis du følger denne oppskriften.
Her er både kylling- og lammekjøtt ingredienser i samme rett. I Norge er vi ikke så familiære med couscous. Det er synd for dette smaker herlig.
Mye av jobben er allerede gjort med et glass karripasta, som finnes i mange utgaver og styrker. Smak deg fram til hvor sterk du vil ha din gryte.
En indiskinspirert potetgryte er rask og smaksrik hverdagsmat.
Karamellisering er en tradisjon som stammer fra tiden da Vietnam var en fransk koloni. Ca kho to tilberedes i en liten leirgryte, og oppskriften er til en person som hovedrett eller til fire som en del av et måltid.
I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.
Denne fantastisk aromatiske retten finner du på indiske menyer som Lucknow Murgi Biryani.
Denne indiske klassikeren kan også lages med hermetiske kikerter.
Zedoari også kalt hvit gurkemeie har en mangoaktig aroma. Derfor heter den amb halad på indisk, og amb betyr mango.
Dette er en mektig risrett fra de indiske maharajaers storslagne kjøkken, der man på en vanlig dag kunne servere femti mennesker, pluss et følge av tjenere.