Jul

oppskrifter.webp
  • 3 timer 30 minutter

    Skal du bake denne kaken kan du glede deg over den lenge. Den tar litt tid å lage, men det kommer du ikke til å angre på.

  • 1 time 30 minutter

    Her er oppskriften på en deilig julepostei med ingredienser du lett for tak i. Etter halvannen time kan du gled deg noe veldig godt.

  • 10 timer

    En tradisjonell variant av sylta. Denne krever mindre jobb, men mange synes denne er vel så god som den tradisjonelle sylta.

  • 2 timer

    Lag denne deilige rullen så har du pålegg på brødet eller til koldtbord så det holder hele julen gjennom.

  • 15 minutter

    Denne stappen lager du veldig enkelt selv. Stappen passer god til til pinnekjøtt og andre stekte og røkte kjøttretter.

  • 4 timer

    Du synes kanskje det høres vanskelig ut å tilberede smalahove. Det er det absolutt ikke hvis du følger vår enkle oppskrift.

  • 4 timer

    Her får du oppskriften du trenger for at pinnekjøttet blir perfekt.

  • 1 time

    Sufflé er skikkelig sekstitallsmat som fortjener en renessanse. Her har vi brukt lutefisk

  • 2 timer

    Her får du oppskriftene på alle silderettene du skal lage til jul.

  • 1 time

    Bak en deilig variant med fattigmann til jul. I denne spennende opp skriften skal du til og med bruke litt cognac.

  • 40 minutter

    Her får du en enkel oppskrift på goro. De som tror at de er enkle å lage går utover smaken tar feil. Følg oppskriften og du blir garantert fornøyd.

  • 30 minutter

    Dette er krumkaker slik mormor lager de og er en av de største favorittene blant våre julekaker og de syv slag.

  • 3 timer 20 minutter

    Det blir ingen jul uten disse deilige og velsmakende kjeksene.

  • 1 time 20 minutter

    Dette er sandkaker du lager enkelt uten mye bry.

  • 25 minutter

  • 20 minutter

    Her er oppskriften du skal bruke til disse populære julekakene. Lag flere porsjoner med deig og legg i fryseren. Det blir sikkert etterspørsel etter flere kaker når fatet er tomt.

  • 4 timer

    Het og kald dessert med stjerneskudd og deilig krønsj.

  • 6 timer 40 minutter

    For en ekte britisk julefeiring trengs en ekte plum pudding.

  • 15 minutter

    Lag denne deilige desserten på en veldig enkel måte. At den er rask å tilberede går ikke utover den berømte smaken.

  • 40 minutter

    Hva er vel jula uten den tradisjonelle grøten. Her har du en enkel oppskrift som også er velsmakende. Og ikke minst setter alle i skikkelig julestemning.

Forsiden akkurat nå
Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere
+
Ukens vin

Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere

Denne nyheten snek seg unna all oppmerksomhet i juli, men noen pol har kjent sin besøkelsestid, og det er fortsatt vin på lager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så godt som løken smaker nå, kan du spise den som den er uten å felle en eneste tåre. Men prøv gjerne en av disse oppskriftene
Guide
Oppskrifter med løk

Så godt som løken smaker nå, kan du spise den som den er uten å felle en eneste tåre. Men prøv gjerne en av disse oppskriftene

Løk er krykken gjennom hele vinteren, men som regel spiller den birollen. I disse oppskriftene får den lov å skinne litt ekstra. La deg inspirere til å bruke litt mer løk nå mens den er så fersk og god.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Rekeskallene og rekerestene etter helgen blir til den lekreste risotto
Dagens rett

Rekeskallene og rekerestene etter helgen blir til den lekreste risotto

Det burde være forbudt å kaste rekeskall, uten å lage kraft av dem først, for den gir sykt god smak til en risotto. Har du noen reker etter helgen, kan du tilsette dem men de er faktisk ikke nødvendige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken