Du må lage denne deilige retten mesterkokken Odd Ivar Solvold har komponert for deg.
Du må lage denne deilige retten mesterkokken Odd Ivar Solvold har komponert for deg.
Flatbiff av reinsdyr smaker fantastisk når du tilbereder den slik vi her foreslår for deg.
Krydderskanke eller lammeskanke etter denne oppskriften gir mye smak som du garantert vil sette pris på.
Gi grillpølsene et skikkelig kick med bacon og litt sterkere fyll. Lompene bytter du ut med myk tortillalefse.
Denne viltgryten med litt ekstra smak blir det avsetning på. Den er overraskende rask å lage.
Denne gryteretten med kjøtt fra skogens konge er utrolig god og lettlaget.
Har du ikke fryseren full av elgkjøtt, er ikke alt håp ute. Denne gryteretten med kremet elgkjøtt kan lages med alle typer viltkjøtt – så vel som storfe eller lam.
Skal pølsene smake perfekt, er det ikke bare å legge de i kokende vann. Pølsene må godgjøre seg i skikkelig kraft for at de skal komme skikkelig til sin rett.
Kotelettspyd på grillen med en smakfulle asiatiskinspirerte potetsalat ved siden av smaker fortreffelig.
Her har du oppskriften på hvordan ungarere vil at kotelettene skal smake. Vi kan love deg at du ikke vil bli skuffet.
Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en skikkelig hverdagsmiddag. Du steker den ferdig i ovnen.
Denne retten lager du på maks 20 minutter. Grønnsakene woker du raskt i panna. Dermed kan du servere.
Gjør kotelettene ekstra gode med rødløksmarmelade. Surkålen må altså vike for mer raffinert tilbehør.
Alle har vel spist tørre og seige svinekoteletter. Følger du vår oppskrift blir du garantert fornøyd.
Koteletter er ukomplisert og veldig god mat, og her har vi laget et tradisjonelt følge til dem.
Blåmuggost og epler også kotelettene. Alt skal på grillen. Og du og dine kan kose dere etter bare en halvtime.
Her får du en enkel oppskrift på koteletter i form med grønnsaker. Denne deilige retten har en mild og barnevennlig saus. Du kan selvfølgelig variere med krydder og urter etter smak.
Mange forbinder fenalår kun med tynt oppskåret skiver, men prøv denne oppskriften på bakt fenalår og du vil bli overbevist om noe annet.
Disse bollene er godt krydret, men servert med en avkjølende yoghurtdressing smaker de godt. En kjøttfri versjon, lager du bollene med moste kikerter i stedet.
Kochujon er fylt chili og chojang er en typisk koreansk saus som både er krydret, søt og syrlig. Sammen er dette en smårett som setter spor etter seg.