Dette er oppskriften på den amerikanske varianten av fårikål som må du absolutt må prøve.
Dette er oppskriften på den amerikanske varianten av fårikål som må du absolutt må prøve.
Her har lammekjøttet erstattet storfekjøtt i en fransk klassiker, boeuf bourgignon.
Denne vrien på moussaka smaker bare godt og er lett å lage, selv om den trenger halvannen time i ovnen. Det gir deg veldig god tid til å bli sulten.
Dette er en klassiker fra Hyderbad som er hovedstaden i deltaten Andhra Pradesh, vest i India.
Sett det fantastiske lammekjøttet på menyen i dag med denne raske, spennende retten med mojo og saltkokte poteter.
Denne retten henter inspirasjon fra flere områder som Midt-Østen og Asia og resultatet er en rett som er superenkel å lage og har mye smak.
Denne lammegryten med byggryn er utrolig lik vår fårikål. Hva med å prøve en spennende og litt andelenes vri på fårikålen, slik amerikanerne lager den?
Denne retten kommer fra India hvor den heter Kolhapuri Rassa. Kolhapur er en by ikke langt fra Bombay, kjent for knallsterk chili og chilipulver.
Lam har en særegen smak og mange har dette kjøttet som sin favoritt. Dill smaker nydelig til lam.
Kormaretter kan være svært sterke, men denne er mild med en fin fløtesmak. Den kommer fra det nizamske kjøkken i Hyderabad i India.
Klephtiko er en av de mest kjente matrettene fra Hellas. Gjenskap stemningen fra din greske favoritt-taverna og server kleftiko til gjestene dine.
Du behøver ikke reise helt til Hawaii får å smake denne burgeren. Du lager den enkelt på grillen.
Dette liker både voksne og de små kan vi love. Veldig raskt å lage i en travel hverdag.
Her er oppskriften på en deilig kyllingleverpaté som ikke er noen kunst å få til. Bare følg den enkle oppskriften så kan du servere.
Denne patéen må du prøve. Kyllinglever som får følge av fiken smaker herlig.
Lag en deilig paté med kyllinglever. Den lager du enkelt. Oppskriften får du her.
Kyllingleverpateer er en av franskmennenes yndlingsretter. Den kan varieres i det uendelige. Her får du oppskriften som du lett fikser selv med litt cognac og maderia.
Kyllinglever kan erstattes med andelever, hvis det er å få tak i. Det vil absolutt ikke gjøre moussen dårligere.
Denne deilige retten med reinsdyrplomme er komponert av den kjente kokken Tom Victor Gausdal.