Grytestek er noe av det enkleste du kan lage, og lammestek egner seg utmerket. Steken passer seg selv i gryta og kraften blir en førsteklasses saus.
Grytestek er noe av det enkleste du kan lage, og lammestek egner seg utmerket. Steken passer seg selv i gryta og kraften blir en førsteklasses saus.
Du må lage en rett med det deilige lammekjøttet. Her er vårt forslag.
Grovkvernet elgkjøtt er basisen i denne lettlagete kjøttgryten, elghakk. Det finner du gjerne i butikken.
Den beste biffen lages av elg. Nå er jakta i gang over store deler av landet og tilgangen på godt elgkjøtt det beste. Her er oppskriften med bacon og appelsinsaus.
Med indrefilet av elg er det duket for et festmåltid. Her er oppskriften med masse godt tilbehør.
Flatbiff av reinsdyr smaker fantastisk når du tilbereder den slik vi her foreslår for deg.
Du må lage denne deilige retten mesterkokken Odd Ivar Solvold har komponert for deg.
Lag en litt annerledes Wellington. i Denne skal du bruke hjortekjøtt. Tilbehøret, en deilig einerbærsaus, setter et deilig preg på retten.
Kjøttpudding er en litt glemt rett, som kan være noe av det kjedeligste som finnes, men også en veritabel smaksbombe. Alt avhengig av hva du putter i puddingen som her.
Koke steken? Går det? Javisst! Om du lar steken trekke i en god buljong rett under kokepunktet til den er ferdig får du et fantastisk mørt og saftig resultat. Nydelig til middag, og supert som pålegg i mange dager etterpå!