Denne gryteretten har mye julesmak. Likevel er den langt unna julematen. I tillegg er den enkel å lage. Prøv lammetagine med kanel, kakao og fiken.
Denne gryteretten har mye julesmak. Likevel er den langt unna julematen. I tillegg er den enkel å lage. Prøv lammetagine med kanel, kakao og fiken.
Når noe kommer fra Provence, heter det provencale. Det er inspirasjonen til denne grillretten.
Klephtiko er en av de mest kjente matrettene fra Hellas. Gjenskap stemningen fra din greske favoritt-taverna og server kleftiko til gjestene dine.
Lam har en særegen smak og mange har dette kjøttet som sin favoritt. Dill smaker nydelig til lam.
Alle som har vært på ferie i Hellas, har hatt glede av grekernes evne til å få ekstra mye smak ut av lammet. Med verdens beste lam, har også vi de beste forutsetninger for å få det til. Og denne retten er faktisk superenkel.
Det er mye enklere enn du tror å lage din egen leverpostei. Dessuten smaker den mye bedre enn du kjøper i butikken.
Det er ikke bare i Norge vi liker koteletter, for dette er en av de store klassiske rettene i Sveits. I denne retten er det faktisk grønnsakene som gjør jobben.
Blomsterkål kalles også kalettes, og er en krysning av rosenkål og grønnkål. En smaksrik grønnsak som passer godt sammen med kjøttboller og tomatsaus.
Få grønnsaker er så utskjelt som hodekål. Samtidig som få grønnsaker har så mange gode egenskaper som kålen. Her pakker vi den rundt mye deilig innhold.
Erter kjøtt og flesk er norsk tradisjonsmat med lang og masse smak. Det salte kjøttet kan være lettsaltet lammekjøtt eller svinekjøtt.
Skal du lage noe skikkelig fransk skal du bruke denne oppskriften på fransk lammegryte. Følg oppskriften og du blir en suksesskokk.
Ha alt i en gryte la den passe seg selv slik de gjør i Hellas. Server brød til og bruk brødbiter slik at du får med deg all den gode kraften.
Gjør skinkebiffen litt mer hot med krydder fra det indiske kjøkken. Legg de på grillen med spyd og lag litt ekstra korianderraita.
Leverpostei lager du selv enten du vil ha den som danskene eller som den lages i Italia. Her får du oppskriftene på begge deler. Også den klassiske.
Dette er oppskriften på hvordan Hellstrøm vil at kålruletter skal lages og smake. Følg den enkle oppskriften.
I Spania lages lapskaus med en litt annen vri enn de den vi er vant med her hjemme.
Slik vil de ha fårikålen i Rogaland. Det blir en lammegryte. Her har du oppskriften.
Slik lager de fårikålen i Oppland. Den oppskriften må du prøve.