Indrefilet av svin på grillen smaker herlig. Med sausen du bør ha med blir dette en suksess rundt bordet.
Indrefilet av svin på grillen smaker herlig. Med sausen du bør ha med blir dette en suksess rundt bordet.
En deilig carpaccio med indrefilet og mye annet godt som gjør denne retten til en av dine favoritter.
Restene av påskelammet trylles fram til saftig og smaksrik kebab med denne enkle oppskriften.
Har du liten tid og skal lage middag i en fei, er dette retten for deg. Du har ferdig middag på maks 20 minutter.
Deilig skinkebiff med røbeter, gulrøtter og eple. Og selvfølge en klatt yoghurt. Det er alt som skal til før du kan servere.
Ingrediensene finner du i alle butikker. Men så vel tacokrydder som tomatbønner kan du lage selv fra bunnen av.
Denne retten lager du på maks 20 minutter. Grønnsakene woker du raskt i panna. Dermed kan du servere.
Pølser er også godt i en gryterett som i denne med grønne bønner i.
Det er ikke alltid det er like lett å finne retter som både små og store liker, men denne pølseformen er perfekt. Og hvem som helst kan lage den.
Har du lyst på noe godt med pølser? Da skal du prøve denne pølsegryta.
Pølser og epler, det har du kanskje ikke tenkt passer. Da skal du forsøke denne retten. Garantert suksess.
Entrecôte har fin fettmarmorering som gjør at det er lett å lykkes med den på grillen. Med dressing av balsamico og extra virgin olivenolje blir det fest.
Gi grillpølsene et skikkelig kick med bacon og litt sterkere fyll. Lompene bytter du ut med myk tortillalefse.
Her er en lettlaget oppskrift på finnbiffgryte. Du lager den på 20 minutter. Og resultatet blir riktig godt fornøyd med.
Det er enklere enn du tror å lage dine egne hamburgere. Her får du oppskriften.
Server pølsene med en fyldig mos eller stappe av mandelpotet, kålrot og gulrot.
Svinefilet kan også serveres på denne måten med umiskjennelig asiatisk smak.
Har du en indrefilet i fryseren (kalv er aller best), vet du nå hva du skal gjøre med den. La den halvtine og skjære den i løvtynne skiver. Da er du bare minutter unna denne lekkerbiskenen av en rett som egner seg både som forrett og som hovedrett.
Lammekoteletter er ypperlig grillmat. Her er det rosmarin som gir karakteren. Tilbehør kan være så enkelt som en blåmuggostdressing og en sidesalat.