Tykke, saftige og riktig trivelige danske kjøttkaker. Enkle er de å ha med å gjøre også – som alle dansker. Det er deilig å spise dansk i Norge!
Tykke, saftige og riktig trivelige danske kjøttkaker. Enkle er de å ha med å gjøre også – som alle dansker. Det er deilig å spise dansk i Norge!
Det er enkelt å lage kjøttboller. De stekte rotgrønnsakene er også enkle å lage, og gjør retten kjempegod. Du trenger ikke noe saus til, men en dip eller salsa er alltid godt.
Nå kan du imponere venne dine med en italiensk gourmetrett til middag. Her er oppskriften på saltimbocca alla romana, en deilig kalvesnitsel med skinke og salvie.
Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en skikkelig hverdagsmiddag. Du steker den ferdig i ovnen.
Frukt og kryddervarme gir indrefilet av svin ekstra smak. Du kommer garantert til å like det.
Denne retten med hval har mye smak og ikke minst den er enkel og rask å lage.
Du må prøve denne lekre hvalwrapen. Som er en super måte å bruke opp rester etter hvalmiddagen.
Med denne marinaden blir spareribsene klare på 20 minutter. Marinaden er søt og gjennom grillingen får du raskt grilloverflate. Du kan derfor be gjestene sette seg hvis de ikke allerede sitter der og nyter noe i glasset.
Pasta med biff og mye annet godt lager du raskt og alle blir enige om at det smaker veldig godt.
Ekte wienersnitzel er sprø på yttersiden og saftig og smakfull på innsiden. Den bør absolutt få følge av en av Østerrikes mange gode viner. Her er oppskriften.
Det er ikke vanskelig å skjønne hvor denne retten har hentet navnet sitt fra. Rask å lage og smaker minst like godt som biff stroganoff.
Det er veldig enkelt å lage denne retten når du har godt kjøtt og tilbehøret som du finner i oppskriften. Den lager seg nesten selv mens dere sitter rundt bordet.
I denne hverdagsgryta skal du bruke kjøttdeig, sopp og squash. Du kan selvfølgelig velge det du har mer lyst på.
Denne vrien på chili con carne er ekstra lettlaget, men ikke mindre god av den grunn. Hvor hot bestemmer du selv.
Satay kommer fra Indonesia, her har vi laget satayspyd med kylling som er marinert med en herlig peanøttsaus. Den beste smaken får du når du griller dem på en kullgrill!. Kan også stekes.
Grillspyd med svinekjøtt marinert i en spansk krydderblanding smaker knallgodt.
Legg pølsene i en form med masse grønnsaker og på 20 minutter kan du servere en deilig middag til fire.
Noen tenker på dette som østerrisk hverdagsmat, men det er i så fall en delikatesse kamuflert som hverdagsmat for retten er mektig god.
Denne oppskriften er laget av Ingrid Espelid Hovig. Du vil ikke angre på at du følger hennes råd når du skal lage kjøttboller med tilbehør.
Skal du grille dette deilige kjøttet, skal du følge vår en enkle oppskrift. Du blir helt sikkert fornøyd med resultatet.