Grytekjøtt av rein har masse smak, og egner seg perfekt sammen med andre markante smaker som du finner i ingrediensene.
Denne måten og tilbered lammelåret på må du prøve enten lettsaltet, røykt eller urøykt med bakte gulrøtter og potetpuré.
En deilig rett med elg som har fått bade litt i øl. Smaker herlig.
Har du forsøkt å marinere lammeribbe? Prøv denne oppskriften og du vil garantert gjøre det igjen.
En saftig biff kan alle klare, bare følg reglene i denne oppskriften.
Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med en schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.
Alle liker kjøttboller. Spesielt barna når de er med tomatsaus.
Dårlig tid, men veldig lyst på noe godt? Da er det biffbruschetta du skal lage.
Sprøstekt schnitzel og grønne bønner i tomatsaus er en rask og velsmakende middag. Ferdigschnitzler fra butikken kan selvsagt også brukes.
Risottoris er en rund, uvasket ris med mye stivelse. Stivelsen gjør at risen kan absorbere store mengder væske, og det er all væsken som gir risottoen den store smaken.
Kanskje de mest avanserte kjøttkakene du har laget, men det vil du ikke angre på.
Her er en oppskrift på kalvestek fra Sardinia - Vitello alla Sarda – som gjør klassikeren enda mer lekker.
Kjøttpudding er en litt glemt rett, som kan være noe av det kjedeligste som finnes, men også en veritabel smaksbombe. Alt avhengig av hva du putter i puddingen som her.
Her oppskriften på en Chili con carne som du fikser på maks en drøy halvtime. Men smaken er i behold.
Det blir bra resultat med Cordon Bleu av kylling, selv om det egentlig skal benyttes kalvekjøtt.
Disse kjøttbollene er virkelig sinte og dess mer krydder du legger til kan de ble veldig hissige.
En reinsdyrgryte med reinskav, sopp og løk er som skapt for kalde dager.
Lag en deilig burritos til fire på bare 20 minutter. Det får du til hvis du følger denne oppskriften.