Kormaretter kan være svært sterke, men denne er mild med en fin fløtesmak.
En biff som toppes med en scampi eller tigerreke, både smaker og ser ekstra godt ut. Må prøves.
Alt i ett. Biff, poteter og grønnsaker - og vips så har du en god middag. Litt smeltet ost på toppen blir prikken over i’en.
For deg som vil variere biffen litt, fyll den med pesto og parmesan før steking. Mye god smak og med en fornemmelse av Italia - pronto.
Tynne skiver av biffkjøtt i en marinade med lime og asiatisk fiskesaus gir kjøttet en spennende og eksotisk smak. Egner seg både til å steke i stekepanne og på grill.
Hvis du synes utbening av kjøtt er komplisert, han du be slakteren/folk i kjøttdisken om hjelp - eller kjøp en ferdig surret stek. Den kan du åpne, fylle og surre på nytt. Smaken er uansett sikret.
Det er en grunn til at tournedos er en klassiker blant biffer, den er saftig og mager på samme tid. Og trenger en god saus ved siden av.
Det tar tid å lage denne retten, men du verden, hvor godt dette er, Den som venter på noe godt..
Knokene på svin har ikke opplevd samme hypen som lammeskanker, men det er det ingen grunn til, for du kan lage mye godt med disse.. Det er denne retten et bevis for.
Får du tak i kvalitetskjøtt av svin, blir dette en feststemt middag. Da trenger du bare brokkoli, smørstekte poteter og en fløtesaus for å skape skikkelig magi.
En saftig skive av lammelåret trenger egentlig bare poteter ved siden av. Får du ikke tak i lammelårskiver, kan du bruke koteletter. De trenger normalt litt kortere varmebehandling.
Tykke, saftige og riktig trivelige danske kjøttkaker. Enkle er de å ha med å gjøre også – som alle dansker. Det er deilig å spise dansk i Norge!
Når du kombinerer den nydelig kalvefilet med jordskokkpuré, ristet østerssopp og minisavoykålda, kan du venner til middag.
Pølser er også godt i en gryterett som i denne med grønne bønner i.
Svinekam glasert med sennep og urter til gir deg en ny smaksopplevelse. Følg den meget enkle oppskriften du får her.
Du må lage en rett med det deilige lammekjøttet. Her er vårt forslag.
Kalvekjøtt er delikat og mørt. Derfor trenger det forsiktig varmebehandling for ikke å bli tørt. Sautering, rask steking i panne er perfekt.
Å steke en hel filet er vel selve definisjonen på at det er fest og selskapeligheter? Her har vi laget et alternativ med sør-europeiske inspirasjoner.