Vart opp med gratinerte lammeskiver, vi kan garantere at det vil falle i smak.
Vart opp med gratinerte lammeskiver, vi kan garantere at det vil falle i smak.
Denne retten passer godt på en lørdag. Med den spennende sausen til blir det helt sikkert en suksess.
Lam og pære høres kanskje litt uvant ut, men vi kan love at det virkelig smaker. Oppskriften er rask og enkel.
Spareribs av lam skal være saftige og spicy. Det får du med vår oppskrift.
Alle liker kjøttboller. Spesielt barna når de er med tomatsaus.
Lag en lammegryte med fersk dill og kantareller og du vil garantert ha suksess rundt middagsbordet.
Kheema Mutter er en pakistansk spesialitet. Kjøttrettene lages med kjøttdeig og erter og deilige, eksotiske smaker av ingefær, korianderfrø, chili, muskat og spisskummen.
Det er blant annet slik grekerne tilbereder påskelammet. Smaker utrolig god.
Grillspyd av lam blir ekstra saftige når de får godgjøre seg i denne indiskinspirerte marinaden.
Nydelig lammegryte med indiske krydder. Prøv deg fram med karripasta (curry paste), da det finnes mange forskjellige typer og merker. Noen er milde, andre er hotte.
Kombinasjonen er sopp og loven samt en potetmos med fetaost gir akkurat det selskapet godt lammekjøtt trenger.
Denne retten henter inspirasjon fra flere områder som Midt-Østen og Asia og resultatet er en rett som er superenkel å lage og har mye smak.
En mør og deilig smaksopplevelse venter deg med denne oppskriften med det beste av lammet.
Til disse lammekotelettene med timiansmør kan du ha nesten hvilket som helst tilbehør
Disse bollene er godt krydret, men servert med en avkjølende yoghurtdressing smaker de godt. En kjøttfri versjon, lager du bollene med moste kikerter i stedet.
Lag disse herlige lammekotelettene. Når du serverer dem med sitronmynte-salsa verde blir det jubel rundt bordet. Her får du oppskriften på alt du trenger til et herlig måltid.
Lammekoteletter kan lages på utallige måter. Her har de fått følge av tomater, hvitløk og sitron.
Lammecarré er skikkelig festmat. Den grønne urteskorpen ser dramatisk ut mot det rosa og møre lammekjøttet, og smaker uimotståelig. I tillegg er oppskriften enkel å både opp- og nedskalere til både èn, to eller mange.