Gjør stas på det norske lammekjøttet med et skikkelig festmåltid til hele familien.
Gjør stas på det norske lammekjøttet med et skikkelig festmåltid til hele familien.
Salt kjøtt med kålrotstappe er kraftkost. Her får du oppskriften og fremgangsmåten for å lykkes.
Sodd er tradisjonskost så det holder. Og i disse retro- og bærekraftorienterte tider, kommer lapskaus og sodd opp som noe vi bør sette på menyen. Her er en oppskrift fra Wales.
Denne retten ble servert fersk, rett etter slakting. På høsten under lammesesongen fikk man ferskt lammekjøtt.
Det finnes noe så deilig som lammekjøtt. Med denne oppskriften blir smaksopplevelsen optimal.
Denne retten kommer fra India hvor den heter Kolhapuri Rassa. Kolhapur er en by ikke langt fra Bombay, kjent for knallsterk chili og chilipulver.
Du kan grille lammefiletene i en panne. Her får du oppskriften på det hele som skal til for å lage et festmåltid.
Nydelig lammekjøtt, høstens grønnsaker og en lys,fyldig saus. Garantert suksess rundt bordet
Grytestek er noe av det enkleste du kan lage, og lammestek egner seg utmerket. Steken passer seg selv i gryta og kraften blir en førsteklasses saus.
Du må lage en rett med det deilige lammekjøttet. Her er vårt forslag.
Lammeribbe kan brukes på mange måter, denne oppskriften er inspirert av Camargue i Sør-Frankrike.
Dette er en tradisjonell gryterett i Bolivia. Her skal du ha alle ingrediensene opp i gryta og kokes samtidig. Garantert deilig.
I Sogn og Fjordane har de sin vri på fårikålen. Det blir en lammegryte. Her har du oppskriften.
Carne no tacho com couve er fårikål på brasiliansk. Men smaker ikke som norsk fårikål. Prøv så får du smaken av en annen måte å lage lammet på.
Det nepalske kjøkken er sterkt påvirket av det indiske. Kjøtt tilberedes med mange forskjellige krydder i en tykk currysaus servert med ris.
Lammekjøtt er populært i den arabiske verden. Grytekjøtt av lam passer perfekt sammen med spennende krydder, og blir så mørt at det smelter i munnen.
Hvis du ønsker å imponere de rundt bordet, er det å servere fylt lammestek en sikker vinner. Ikke bare ser den flott ut, men kjøttet blir så utrolig saftig og smakfullt.
En festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.
Disse lammekebabene er super saftige og smaker deilig av aromatisk krydder og friske urter. Granateple-tzatizkien er litt søt og fantastisk forfriskende.