Lam og pære høres kanskje litt uvant ut, men vi kan love at det virkelig smaker. Oppskriften er rask og enkel.
Lam og pære høres kanskje litt uvant ut, men vi kan love at det virkelig smaker. Oppskriften er rask og enkel.
Hva smaker bedre enn grillet lammekjøtt? Følg den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil bli begeistret.
Geitekjøtt er fantastisk mørt og rimelig med et stort bruksområde. Begynn med denne grilloppskriften om du ikke har prøvd dette kjøttet før.
Dette er en lett og smakfull middag med lammekoteletter slik de lager dem i Hellas.
Det er blant annet slik grekerne tilbereder påskelammet. Smaker utrolig god.
Ha alt i en gryte la den passe seg selv slik de gjør i Hellas. Server brød til og bruk brødbiter slik at du får med deg all den gode kraften.
Drøm deg bort til varmere strøk sammen med denne greskinspirerte gryteretten.
Til denne retten kan du lage alt fra bunnen av, eller du kan velge halv- eller helfabrikata fra butikken. Men det er ingen tvil om at om du lager tzatzikien selv så blir det aller best.
Vart opp med gratinerte lammeskiver, vi kan garantere at det vil falle i smak.
En deilig rett med lamekjøttdeig som får følge av gratinerte auberginer og masse annet godt
Hvis du synes utbening av kjøtt er komplisert, han du be slakteren/folk i kjøttdisken om hjelp - eller kjøp en ferdig surret stek. Den kan du åpne, fylle og surre på nytt. Smaken er uansett sikret.
Hvis du ønsker å imponere de rundt bordet, er det å servere fylt lammestek en sikker vinner. Ikke bare ser den flott ut, men kjøttet blir så utrolig saftig og smakfullt.
Hvis du fyller lammelåret slik vi foreslår i denne oppskriften får du en smaksopplevelse av de spjeldene..
Skal du lage noe skikkelig fransk skal du bruke denne oppskriften på fransk lammegryte. Følg oppskriften og du blir en suksesskokk.
Denne retten er fantastisk i det den klarer seg nesten selv, og du får utrolig saftige og smaksfulle koteletter på denne måten.
En veldig spennende oppskrift på fårikål fra Makedonia som du må prøve. Bare følg den enkle oppskriften.
Både kål og lam er viktige råvarer i den makedonske matkulturen. Akkurat som i den norske. Her er en litt spicy variant av den norske fårikålen hentet fra Makedonia.
Her er både kylling- og lammekjøtt ingredienser i samme rett. I Norge er vi ikke så familiære med couscous. Det er synd for dette smaker herlig.