Slik smaker kjøttbollene i India, nærmere bestemt i Kashmir. Deilige kryddere får deg til å drømme.
Slik smaker kjøttbollene i India, nærmere bestemt i Kashmir. Deilige kryddere får deg til å drømme.
Her har du oppskriften til en klassisk kinesisk rett med lam og mye annet snadder.
Du kan fint bruke lammekjøttdeig
Gi lammesteken litt annen krydring enn det du er vant med. Det er en gammel kjenning i form av Jägermeister som gir det lille ekstra.
I Karibia er de flinke å bruke krydder i maten, og det er det som kjennetegner denne retten. Den er både varmt og sterkt krydret, men om du er var, kan du redusere mengden
Irish stew er kanskje ikke en rett du har laget selv. Det er ingen kunst når du bruker norsk lammekjøtt. Da blir den irske nasjonalretten ekstra god.
Her får du oppskriften på hvordan de lager sin variant av fårikål i Irland.
Hva med å prøve en spennende rett som innbakt lam, du vil garantert imponere både familie og venner.
Grillspyd av lam blir ekstra saftige når de får godgjøre seg i denne indiskinspirerte marinaden.
Nydelig lammegryte med indiske krydder. Prøv deg fram med karripasta (curry paste), da det finnes mange forskjellige typer og merker. Noen er milde, andre er hotte.
Her lager du alt i en gryte som så får lov til å passe seg selv. Så kan du bruke tiden til andre ting. Lammegryte er tingen. Og husk, jo lengre den får stå å godgjøre seg på svak varme, jo bedre blir den.
Du må prøve denne oppskriften på lammestek. Med så mange gode smaker vi har lagt til kommer du garantert til å lage den en gang til.
Honningglasert lammeribbe er snaddermat. Med chili og hvitløk setter du en ekstra spiss på retten. Her er oppskriften.
Det finnes noe så deilig som lammekjøtt. Med denne oppskriften blir smaksopplevelsen optimal.
Slik skal du lage lammerygg med kål. Hvitløk, timian, soyasaus setter en ekstra spiss på retten.