Denne retten kommer du aldri til å glemme. Vi er overbevist om at du du kommer til å lage minst en gang ti.
Denne retten kommer du aldri til å glemme. Vi er overbevist om at du du kommer til å lage minst en gang ti.
Kebab lager du enkelt hjemme. Med ingredienser fra butikken eller laget fra bunnen.
Dette er en tradisjonell samisk rett. Den tar litt tid å lage. Lag derfor ekstra mye så har du deilig middag flere dager.
Tajine heter denne retten i Marokko og er egentlig navnet på den spesielle gryten retten lages i.
Disse kjøttbollene er virkelig sinte og dess mer krydder du legger til kan de ble veldig hissige.
Denne oppskriften er laget av Ingrid Espelid Hovig. Du vil ikke angre på at du følger hennes råd når du skal lage kjøttboller med tilbehør.
Det er enkelt å lage kjøttboller. De stekte rotgrønnsakene er også enkle å lage, og gjør retten kjempegod. Du trenger ikke noe saus til, men en dip eller salsa er alltid godt.
Denne retten er lettvint å lage. Kjøttbollene gjør seg nestens selv og det gjør potetmosen også.
I denne oppskriften kan kjøttbollene enten serveres i sausen eller serveres ved siden av sausen. Hvis du vil ha enda mer mex-stemning, kjører du guacamole og nachos ved siden av.
Enkelt, men du verden så effektivt for familiefreden. Gratinert kjøttdeig- og makaroniform er en oppskrift som holder det den lover.
Denne kjøttgryta er inspirert av en verdensberømt fransk klassiker - Boeuf Bourguignon. Den egner seg godt for tilberedning på forhånd. Varmes opp før du serverer. Da blir den faktisk enda bedre.
Svart hvitløk gir ekstra dybde i denne kjøttgryta som kan lages med alle typer kjøtt.
Kjøper du kjøttkaker i butikken blir de langt mer spennende om du "pimper" dem litt opp som i denne oppskriften.
Dette er en skikkelig klassiker, nærmere bestemt kjøttkaker med brun saus og kålstuing til. Tyttebær og kokte poteter hører også med.
Denne klassikeren kan alle klare. Lag gjerne en større porsjon, og frys ned.