Denne gryteretten er fra Kenya. En fyldig gryte med god karrismak som garantert gjør deg og dine gode og mette. Følg oppskriften så får du en smaksopplevelse.
Denne gryteretten er fra Kenya. En fyldig gryte med god karrismak som garantert gjør deg og dine gode og mette. Følg oppskriften så får du en smaksopplevelse.
Det tar tid å lage denne retten, men du verden, hvor godt dette er, Den som venter på noe godt..
Når kjøttet får godgjøre seg over lang tid som i denne oksegryten, blir kjøttet så mørt at det nesten faller fra hverandre.
En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.
Mer klassisk enn dette blir knapt en middag: Oksestek med rødvinssaus. Følg denne enkle oppskriften, og du er garantert suksess.
Hvis du aldri har smakt annet enn smaksfattig påleggstunge plastpakket fra kjøledisken, har du noe godt i vente hvis du prøver denne krøllen på tunga.
Du kommer ikke nærmere et herremåltid enn dette: mye kjøtt kokt mørt i øl. Husk å planlegge. Kjaker er ofte bestillingsvare hos slakteren.
Det er bare én ting å si om denne klassiske oppskriften - helt rått. Stort bedre blir det ikke enn biff tartar.
Kalvekjøtt er deilig, men hvorfor ikke benytte kalveskankene til noe spesielt. Gå innom slakteren i dag og skaff deg råvarene. Her har du oppskriften på Osso bucco.
Et skikkelig godt og høstpreget kjøttmåltid er ovnsbakt høyrygg. Den tar tid å lage, men vi garanterer at du får valuta for jobben. Her er oppskriften.
Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.
Kanskje de mest avanserte kjøttkakene du har laget, men det vil du ikke angre på.
Pasta med biffstrimler og pestosaus lager du på 15 minutter. At det går kjapt, går garantert ikke utover smaken. Det smaker herlig.
Hjemmelagede kjøttboller og med pasta og tomatsaus blir en knall middag. Bare følg oppskriften så får du smake.
Peposo er en veldig gammel toscansk tradisjonsrett som bruker samme vin i maten som i glasset.
En smaksrik vri på klassikeren piccata milanese som kan lages med kalv, svin eller kylling.
Denne biffgryta lager du på 15 minutter. En skvett rødvin gjør susen.
Med kalv til hovedrett blir det en smakfull middag fordi du graver den i portvin. Det tar litt tid, men du vil oppleve at det er er det verd.
Pot au feu er en fransk klassiker som trenger noen timer på kokeplaten. Men den er verd å vente på. Mens du venter kan du spille høy musikk eller gå en tur.