Pasta med biffstrimler og pestosaus lager du på 15 minutter. At det går kjapt, går garantert ikke utover smaken. Det smaker herlig.
Det er bare én ting å si om denne klassiske oppskriften - helt rått. Stort bedre blir det ikke enn biff tartar.
En smakfull rett som passer perfekt når du har liten tid, men likevel vil ha et skikkelig måltid.
Løvbiff kan lett blir som skosåler, men ikke hvis du følger denne oppskriften og lager pasta. Da har du noe godt i vente.
Så enkelt lager du biffsnadder til deg selv. Er det flere som skal ha er det bare å øke ingrediensene.
Har du en indrefilet i fryseren (kalv er aller best), vet du nå hva du skal gjøre med den. La den halvtine og skjære den i løvtynne skiver. Da er du bare minutter unna denne lekkerbiskenen av en rett som egner seg både som forrett og som hovedrett.
Biff er favoritten til mange. Gjøre en liten vri på den tradisjonelle retten. Du må forsøke biff med ovnsbakte tomater og chilidressing.
En biff som toppes med en scampi eller tigerreke, både smaker og ser ekstra godt ut. Må prøves.
Pasta med biff og mye annet godt lager du raskt og alle blir enige om at det smaker veldig godt.
I kveld blir det biffsnadder. Og selvsagt er det bearnaisesaus til. Eller bearnes som ordboka vil ha oss til å skrive. Uansett dette smaker kjempegodt.
Prøv en ny vri! Ristede pinjekjerner, halvsmeltet brie og ripsgele gir en mild og aromatisk smak til biffen.
Her er oppskriften på hvordan du griller dette kjøttet. Det er veldig enkelt når du følger vår oppskrift.
Grilling av hele stykker kjøtt er perfekt. Når du på forhånd marinerer den blir det et festmåltid.
Lag biffen slik italieneren gjør det. De kaller retten Tagliata og har et litt annet krydder enn vi her i landet bruker. Du verden som det smaker.
Dårlig tid, men veldig lyst på noe godt? Da er det biffbruschetta du skal lage.
En oppdatert versjon av en oppskrift som stammer fra samme periode som Britney Spears' første storhetstid. Men som garantert ikke har noe med popidolet å gjøre.