Her har du oppskriften på en lettlaget på saftig biff smaksatt med friske urter og marinade. Dette setter fart på biffen og smaksløkene.
Her har du oppskriften på en lettlaget på saftig biff smaksatt med friske urter og marinade. Dette setter fart på biffen og smaksløkene.
Når noe kommer fra Provence, heter det provencale. Det er inspirasjonen til denne grillretten.
Dette blir en vinner på middagsbordet når du serverer oksefileten med en god béarnaisesaus og hjemmelaget pommes frites.
I Spania lages lapskaus med en litt annen vri enn de den vi er vant med her hjemme.
Prøv denne oppskriften på klassisk helstekt indrefilet til middagen. Vi garanterer en stor smaksopplevelse.
Festlige lag fortjener de lekreste retter laget av deilige råvarer slik som kalv. Forbered deg på storinnrykk og prøvekjør festfin kalvestek.
Denne retten har både fyll og saus men er mye lettere å lage enn den kan se ut som.
Mer klassisk enn dette blir knapt en middag: Oksestek med rødvinssaus. Følg denne enkle oppskriften, og du er garantert suksess.
Lager du denne retten med oksefilet, blir du kåret til familiens absolutt beste kokk. Sausen lager du tidlig på dagen, eller dagen før.
Engelskmennene har selvfølgelig sin egen oppskrift på roastbeef. De serverer den gjerne med yorkshirepudding. Følg den enkle oppskriften.
Denne retten kommer du aldri til å glemme. Vi er overbevist om at du du kommer til å lage minst en gang ti.
Varm opp grillen for snart skal biffen på. Men først må du gjøre noen enkle ting med tilbehøret. Blant annet skal du lage din egen pesto for den skal biffen marineres i.
Et skikkelig godt og høstpreget kjøttmåltid er ovnsbakt høyrygg. Den tar tid å lage, men vi garanterer at du får valuta for jobben. Her er oppskriften.
En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.