Her har du en rett som er raskt å lage og som smaker herlig. Kjøp asparges, en deilig ost, skinke og lag en deilig dressing. Alt finner du i denne oppskriften.
Her har du en rett som er raskt å lage og som smaker herlig. Kjøp asparges, en deilig ost, skinke og lag en deilig dressing. Alt finner du i denne oppskriften.
Denne bruschettaen smaker fortreffelig på en varm sommerdag. Enkel og rask er den også å lage.
Bruschetta med god spekeskinke er inspirert av både Spania og Italia..Oppskriften kan du tilpasse etter tid og innhold i kjøleskapet.
Klart du kan lage carpaccio med fenalår. Det smaker fantastisk og passer så vel som forrett eller som en del av koldtbord. Enkelt å lage. Bare følg denne oppskriften.
En smakfull innledning til et større måltid eller servert som egen rett med brød til.
Her får du enkel og meget smakfull rett med eldhusrøykt fenalår med syltet kålrot. Bare følg oppskriften der du også bruke appelsin, korianderfrø og rød chili.
Gjør noe helt nytt med fenalåret. Miks det med gresskar og rød chili. En ren nytelse du kan servere som forrett eller på koldtbordet. Følg bare den enkle oppskriften.
Om alle trår til så lager dere sammen en tre-fire småretter som sammen utgjør et tapasbord. Forslag får du i oppskriften.
Mange forbinder fenalår kun med tynt oppskåret skiver, men prøv denne oppskriften på bakt fenalår og du vil bli overbevist om noe annet.
Disse grillspydene egner seg ypperlig sammen med andre retter du legger på grillen.
Lag en spennende salat med fenalår. I den skal du ha blåmuggost, men ikke bare det. Friske grønne asparges, valnøttkjerner og sukkererter hører også med.
Dette er en lett og enkel forrett. Med fenalår og jordbær har du en frisk og sommerlig salat. Selv om den er enkel passer den både til store lag og enkle vennemiddager.
Det er veldig lite som skal til for å lykkes med salat til middag når du legger til spekemat spinat og fetaost.
Dette må du prøve på koldtbordet. Spekeskinka er faktisk norsk. Santa Kristina spekeskinke med aspargessalat, syltede beter og bringebær.
Det er lite som har fått så mye juling av matglade nordmenn som norsk spekeskinke. Med den Santa Kristina-skinken burde dette være et tilbakelagt kapittel.