Her får du en litt utradisjonell oppskrift med den klassiske røkte bayonneskinken. Den får følge av coleslaw og appelsinsaus. Med stekte båtpoteter er middagen i havn.
Her får du en litt utradisjonell oppskrift med den klassiske røkte bayonneskinken. Den får følge av coleslaw og appelsinsaus. Med stekte båtpoteter er middagen i havn.
Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en skikkelig hverdagsmiddag. Du steker den ferdig i ovnen.
Frukt og kryddervarme gir indrefilet av svin ekstra smak. Du kommer garantert til å like det.
Med denne marinaden blir spareribsene klare på 20 minutter. Marinaden er søt og gjennom grillingen får du raskt grilloverflate. Du kan derfor be gjestene sette seg hvis de ikke allerede sitter der og nyter noe i glasset.
Grillspyd med svinekjøtt marinert i en spansk krydderblanding smaker knallgodt.
Denne retten lager du på noen få strakser. Det betyr ikke at den er uten smak. Snarere tvert i mot.
I denne lettlagete oppskriften er det grønne bønner, bulgur og svinefilet som gjør jobben. Du trenger bare tre ingredienser for å gjøre suksess.
Litt sulten og samtidig har du dårlig tid, lager du denne retten på noen få minutter. Sausen setter en ekstra spiss på det hele.