Til denne retten bruker du svinekjøtt fra sidene som utbeinet ribbe eller sideflesk. Men nakke fungerer også veldig godt.
Til denne retten bruker du svinekjøtt fra sidene som utbeinet ribbe eller sideflesk. Men nakke fungerer også veldig godt.
Spareribs er uten tvil manges favoritt når kjøtt skal på grillen. Her er en oppskrift som inneholder ingredienser som løfter grillmaten til nye høyder. Riktignok tar det litt å lage den, men det får du igjen for garantert.
Øl er veldig godt å bruke i maten som her når du bruker det i marinaden til svinekoteletter.
Dette er en ekte meksikansk klassiker. Den er så langt unna fredagstacoen du kan komme, og så meksikansk som en rett kan bli. Her er oppskriften.
Fyr opp grillen, ha pulled pork, sennep og barbequesaus klar. Det tar litt tid før alt er ferdig, men du kan glede deg til et fantastisk måltid.
Knokene på svin har ikke opplevd samme hypen som lammeskanker, men det er det ingen grunn til, for du kan lage mye godt med disse.. Det er denne retten et bevis for.
Pig wings er laget av en liten del av svineknoken. De har ett ben som går tvers igjennom et saftig og godt stykke kjøtt. De er perfekte til braisering og størrelsen deres gjør at ett stykke er nok til en person. Spør slakteren.
Kanskje ikke den mest vanlige måten å tilberede ribbe på, men med en kinesisk touch får du en ny opplevelse. Du vil ikke angre. Her er oppskriften.
Med denne oppskriften på svineribba løfter du den til helt nye høyder. Det er Jan Ivar Nykvist, mest kjent for sin glødende interesse for grilling, noe som har gitt ham NM-tittel, som står bak oppskriften.
Svinenakke er i løpet av kort tid blitt en av de mest populære stykningsdelene av svinet. I denne oppskriften urtebaker vi den og har rotgrønnsaker til.
Her er oppskriften på en litt spenstig grillrett med masse krydder og en eksotisk grillsaus som du med enkelhet lager selv.
Lag ribbe med smak av Kina. Den vil overraske deg og resten av familien. Her oppskriften du nok vil lage flere ganger.
Slik lager du god gammeldags skinkestek med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt. Her er oppskriften.
Det tar litt tid å lage denne retten med marinerte kjøttspyd, men det får du igjen for. Alle rundt bordet kommer til å juble.
Skinkestek med surkål er god norsk tradisjonsmat. Her legger vi til fondantpoteter. Du får oppskriften på alt her.
Juleskinke er et kjærkomment innslag på julelunsj- eller frokostbordet, eller servert som middag på en av juledagene. Deilig smak av skinke som vekker minner fra barndommen for mange.
Her en oppskrift på julekrydret ribbe med alle de gode smakene vi kjenner så godt. Her er oppskriften.