Lag en rask gryterett basert på svinekjøtt og bruk béarnaise. På under 20 minutter kan du servere fire personer. Bare følg denne enkle oppskriften.
Lag en rask gryterett basert på svinekjøtt og bruk béarnaise. På under 20 minutter kan du servere fire personer. Bare følg denne enkle oppskriften.
Skinkebiff med disse deilige grønnsakene må du prøve. Vi lover deg at du helt sikkert vil lage retten flere ganger.
Gjør skinkebiffen litt hot med chili. Og med pasta og annet deilig godt kan du raskt servere.
Det asiatiske kjøkken har tatt oss med storm, og med mange gode ferdige sauser å velge mellom. Svinekjøtt i sursøt saus er ett eksempel.
Skinkebiff blir ekstra god på grillen. Marinaden av honning, sennep, hvitløk, koriander og sitron gir masse smak.
Indrefilet av svin på grillen smaker herlig. Med sausen du bør ha med blir dette en suksess rundt bordet.
Har du liten tid og skal lage middag i en fei, er dette retten for deg. Du har ferdig middag på maks 20 minutter.
Deilig skinkebiff med røbeter, gulrøtter og eple. Og selvfølge en klatt yoghurt. Det er alt som skal til før du kan servere.
Denne retten lager du på maks 20 minutter. Grønnsakene woker du raskt i panna. Dermed kan du servere.
Svinekjøtt er anvendelig til så mye også med pasta. Her gir vi deg en oppskrift som er veldig smaksrik med appelsin- og ingefærsaus.
Her er biffene av svinefilet rullet i løk, chili og paprika og til slutt surret med bacon. Garanter godt med hasselbackpoteter til.
Denne retten som du lager på 20 minutter kommer du garantert å lage flere ganger.
Tacokjøttboller smaker veldig godt. Når du blander potetmos og grønnsaker og har salsa til da blir det jubel rundt bordet.
Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.
Her får du en litt utradisjonell oppskrift med den klassiske røkte bayonneskinken. Den får følge av coleslaw og appelsinsaus. Med stekte båtpoteter er middagen i havn.
Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en skikkelig hverdagsmiddag. Du steker den ferdig i ovnen.
Frukt og kryddervarme gir indrefilet av svin ekstra smak. Du kommer garantert til å like det.