Tacokjøttboller smaker veldig godt. Når du blander potetmos og grønnsaker og har salsa til da blir det jubel rundt bordet.
Tacos al pastor er rimelig imponerende. Denne simple gateretten fra Mexico er både fullpakket på smak og på historie. Perfekt til å servere dine middagsgjester.
Denne måten å tilberede kjøtt og grønnsaker på er unik for Ukraina og en gammel tradisjon.
Svinenakke er i løpet av kort tid blitt en av de mest populære stykningsdelene av svinet. I denne oppskriften urtebaker vi den og har rotgrønnsaker til.
På 30 minutter lager du en varm bulgursalat med nooe. Passer utmerket som hovedrett. Her er oppskriften.
Svinesteik er uhyre lett å lage litt mer raffinert uten at det opprinnelige konseptet forlates. Selve steika blir saftig og god når den tilberedes på riktig måte.
Øl er veldig godt å bruke i maten som her når du bruker det i marinaden til svinekoteletter.