Denne retten med strimlet svinekjøtt marinert i soya er inspirert av det asiatiske kjøkken. Her serverer vi den med en smaksrik nøttesaus.
Med fryste grønnsaker er denne deilige tykke kjøttsuppen ferdig på et øyeblikk. Du kan selvfølgelig lage den med grønnsaker du skjærer opp selv.
Det er ikke bare i Norge vi liker koteletter, for dette er en av de store klassiske rettene i Sveits. I denne retten er det faktisk grønnsakene som gjør jobben.
En deilig svinefilet fylt med masse godsaker.
Svinebiff er lettlaget middagsmat. Med pasta og paprikasaus er maten på bordet før du vet ordet av det. Følg vår enkle oppskrift.
Bøff peker på det franske ordet for okse - boeuf - men her er det kvernet svinekjøtt som er brukt for å lage danskenes favoritt.
Svinefilet er en veldig takknemlig råvare siden den ikke trenger veldig lang tilberedning. Denne retten ser og smaker mer luksuriøst enn hva summen av ingrediensene tilsier.
C virkelig saftig svinefilet får du hvis du følger oppskriften. Chorizosalsa gir den ekstra smak.
Denne svinefilet kan virke litt omstendelig å lage. Men at det smaker godt - det lover vi deg. Også at du kommer trygt og raskt i havn.
Et lekkert helgemåltid som er raskt å tilberede og ikke minst svært velsmakende.
I denne lettlagete oppskriften er det grønne bønner, bulgur og svinefilet som gjør jobben. Du trenger bare tre ingredienser for å gjøre suksess.