Denne retten med mørt svinekjøtt får smak av rødbeter, sennep og appelsin.
Denne retten med mørt svinekjøtt får smak av rødbeter, sennep og appelsin.
Har du forsøkt å gjøre en liten vri på den tradisjonelle biffretten? Forsøke å kombinere den med appelsin.
Når du fyller en svinefilet med urter, krydder, hvitløk og ost og deretter pakker den inn i bacon, må det bare bli godt.
Vil du imponere med porsjonspizza med pulled pork skal du bruke denne oppskriften. Med med bbq-saus, vårløk, rødløk og persille er du garantert sukess.
Her får du en litt utradisjonell oppskrift med den klassiske røkte bayonneskinken. Den får følge av coleslaw og appelsinsaus. Med stekte båtpoteter er middagen i havn.
Denne hotte opplevelsen anbefales.
Her skal kotelettene under lokk, altså braiseres, sammen med grønnsaker, for ekstra saftighet.
Brokkoli er en fantastisk råvare og denne deilige ovnsretten passer seg selv mens du dekker bordet.
I deler av Canada steker de spareribs i ovn som i denne oppskriften.
Til denne retten bruker du svinekjøtt fra sidene som utbeinet ribbe eller sideflesk. Men nakke fungerer også veldig godt.
Her er oppskriften på en litt spenstig grillrett med masse krydder og en eksotisk grillsaus som du med enkelhet lager selv.
Vil du kotelettene et skikkelig løft er denne oppskriften med både raita og mangosalsa midt i blinken.
Her har du oppskriften på en tacograteng med kjøttdeig av svin og tacosmak Dette er kjapp hverdagsmat for hele familien.
La kotelettene og grønnsakene få en halv liter med eplesider over seg mens alt ligger i stekepannen. Det blir godt, kan vi love.
Svinekam er en god gammel traver. Hvis du spekker den med estragon og legger til spennende grønnsaker får du en ny opplevelse av svinekjøttet.
Her er biffene av svinefilet rullet i løk, chili og paprika og til slutt surret med bacon. Garanter godt med hasselbackpoteter til.
Flesk og duppe er veldig godt. Det også veldig raskt å lege. Følg den enkle oppskriften du får her.