I deler av Canada steker de spareribs i ovn som i denne oppskriften.
I deler av Canada steker de spareribs i ovn som i denne oppskriften.
Brokkoli er en fantastisk råvare og denne deilige ovnsretten passer seg selv mens du dekker bordet.
Her skal kotelettene under lokk, altså braiseres, sammen med grønnsaker, for ekstra saftighet.
Denne hotte opplevelsen anbefales.
Her får du en litt utradisjonell oppskrift med den klassiske røkte bayonneskinken. Den får følge av coleslaw og appelsinsaus. Med stekte båtpoteter er middagen i havn.
Vil du imponere med porsjonspizza med pulled pork skal du bruke denne oppskriften. Med med bbq-saus, vårløk, rødløk og persille er du garantert sukess.
Når du fyller en svinefilet med urter, krydder, hvitløk og ost og deretter pakker den inn i bacon, må det bare bli godt.
Svinefilet kan også serveres på denne måten med umiskjennelig asiatisk smak.
Har du forsøkt å gjøre en liten vri på den tradisjonelle biffretten? Forsøke å kombinere den med appelsin.
Denne retten med mørt svinekjøtt får smak av rødbeter, sennep og appelsin.