Øl er veldig godt å bruke i maten som her når du bruker det i marinaden til svinekoteletter.
Øl er veldig godt å bruke i maten som her når du bruker det i marinaden til svinekoteletter.
Svinesteik er uhyre lett å lage litt mer raffinert uten at det opprinnelige konseptet forlates. Selve steika blir saftig og god når den tilberedes på riktig måte.
På 30 minutter lager du en varm bulgursalat med nooe. Passer utmerket som hovedrett. Her er oppskriften.
Svinenakke er i løpet av kort tid blitt en av de mest populære stykningsdelene av svinet. I denne oppskriften urtebaker vi den og har rotgrønnsaker til.
Denne måten å tilberede kjøtt og grønnsaker på er unik for Ukraina og en gammel tradisjon.
Tacos al pastor er rimelig imponerende. Denne simple gateretten fra Mexico er både fullpakket på smak og på historie. Perfekt til å servere dine middagsgjester.
Tacokjøttboller smaker veldig godt. Når du blander potetmos og grønnsaker og har salsa til da blir det jubel rundt bordet.
Skinkestek med surkål er god norsk tradisjonsmat. Her legger vi til fondantpoteter. Du får oppskriften på alt her.
Svinekjøtt er mye brukt i thailandsk matlaging, og det milde, magre kjøttet smaker nydelig sammen med kraftige og spennende smakene.
Med denne oppskriften på svineribba løfter du den til helt nye høyder. Det er Jan Ivar Nykvist, mest kjent for sin glødende interesse for grilling, noe som har gitt ham NM-tittel, som står bak oppskriften.
Det lite som skal til for å gjøre svinekoteletter til et skikkelig festmåltid Følg denne enkle oppskriften der vi gir kotelettene en italiensk vri.