Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Lager du andebrystet slik vil alle rundt bordet juble.
Pekingand eller Crispy duck er en deilig rett med mange spennende smaker, og med den møre og sprø anden får du et festmåltid.
Hønsefrikassé er god, norsk tradisjonsmat som det tar vanligvis lang tid å lage. Vi har jukset litt, og lager frikassé med kyllingfilet som er ferdig på under 30 minutter.
Dette er en smakfull og mager middagsrett som er raskt å lage. Server gjerne med poteter eller godt brød.
Andebryst med stekte poteter og søtpotetpuré er en skikkelig hovedrett til en festmeny eller du skal kose deg.
Server en nydelig biff av kalkun med et spesielt smakfullt kryddersmør laget av smør, chili, lime og hakket koriander. Biffene kan du enten kjøpe ferdige eller skjære dem selv av en hel kalkunfilet
Meksikanskinspirert mat er mer populært enn noen gang. Denne oppskriften er super når du har dårlig tid, men vil lage mest mulig fra bunnen.
Fyll kyllingfileten med soltørket tomat, basilikum og Jarlsberg-osten som også får jobben med å gratinere alt dette gode.
Når kylling fylles med ost og serveres med en fyldig saus, kan du halvere mengden kjøtt. Det kommer godt med på alle måter.
La kalkunrestene spille hovedrollen i denne saftige sandwichen med chevre og Sweet Curry