Her får den italienske klassikeren en deilig vri. For kylling gjør like god nytte som kalv. Resten av susen er det en boks tunfisk som sikrer.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Her får den italienske klassikeren en deilig vri. For kylling gjør like god nytte som kalv. Resten av susen er det en boks tunfisk som sikrer.
Når du pensler fileten med chiliblandingen og lager en eksotisk mangosaus, da får du applaus.
Dette er nam hverdagsmat! Sprøstekte kyllingspyd i en fyldig peanøttsaus med smak av ingefær serveres med en enkel agurksalat og luftig aromatisk ris. Her kan du bruke ingefær- og hvitløkspurè for en rask, enkel og god middag.
Coq au vin eller kylling i rødvin lages som navnet antyder med vin i gryta. Velg gjerne en saftig vin uten fatpreg og helst ikke for tanninrik. Her er oppskriften.
Skal du lage noe godt veldig fort kan du kjøpe ferdig grillede kyllinglår eller legge de ovnen som i denne oppskriften. Uansett skal du bruke tilbehøret.
Er det ikke utrolig hvor mange deilige retter du kan lage med utgangspunkt i kyllingbryst? Prøv bare denne fristende oppskriften.
Dette er en variant av fresk suppe du kanskje aldri har laget før. Kyllinglårene passer ypperlig.
Vil du gjøre kyllingmåltidet enda sunnere og mer smakfullt skal du bruke denne oppskriften.
Her har vi servert gulrotstuing til grillede kyllinglår. Du kan gled deg.