Kylling er manges favoritt. Det skyldes ikke minst fordi den er så lett å ha med å gjøre på kjøkkenet. Med en salat laget av norske nypoteter blir det suksess.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Kylling er manges favoritt. Det skyldes ikke minst fordi den er så lett å ha med å gjøre på kjøkkenet. Med en salat laget av norske nypoteter blir det suksess.
Dette er en smakfull og mager middagsrett som er raskt å lage. Server gjerne med poteter eller godt brød.
Coq au vin er en fremragende rett som ifølge legenden går helt tilbake til gallerne under romertida. Det er møtet mellom kjøttet og vinen som utgjør nerven i retten.
Grillede kyllinglår trenger omlag 20 minutter i ovnen for å bli gjennomvarme. I løpet av den tiden kan du gjøre mange andre ting - for eksempel lage dette deilige tilbehøret.
Denne deilige retten med kylling er kreert av den kjente kjøkkensjefen Dag Tjersland.
Kyllingfileter fra grill eller panne blir ekstra gode med urter, sitron og hvitløk
Når fileten blir appelsinglasert gir det et ekstra piff i smaken.
Denne kyllingretten lager du på et kvarter. At du kan sette deg til bords så raskt går ikke utover smaken kan vi love.
I Hellas heter retten Kotopitta eller Kotopita. Der lages den fra bunnen av med kylling delt i biter, men du kan klare deg med ferdig kylling og -kraft fra butikken.