I kålruletter med kylling og ris kan du bruke enten hodekål, sommerkål eller kinakål.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
I kålruletter med kylling og ris kan du bruke enten hodekål, sommerkål eller kinakål.
En smakfull og rask wok med saftig kylling er en favoritt på middagsbordet.
Kyllingvinger er fingermat med masse smak, og i oppskriften du får her finner du også tips til godt tilbehør.
Enten du bruker rå eller ferdigstekte kyllingvinger, blir dette den perfekte fredagssnacks.
En halv grillkylling fra butikken som sprites opp med ekstra smak, er det som skal til for å lage disse tacoene. Tilbehøret bestemmer du selv.
Morsomme små pizza-spøkelser fylt med saftig kylling. De passer perfekt til å servere til Halloween-festen, barnebursdag og selvfølgelig 17. mai.
Kyllingspyd er noe alle liker. Når de får følge av blant annet mangoglazen er du garantert suksess.
Enklere enn dette blir grillkyllingen knapt. Med mangochutney er den gode smaken beholdt.
Lag grillspyd av kylling og kombiner det med Cæsarsalat. Det løfter retten noen ekstra hakk.
Kylling gjør seg godt i fruktige salater. Her spisser vi salaten med peanøtter i.
En cæsarsalat-inspirert kyllingsalat med hjemmelagde krutonger.
En fargerik kyllingsalat er perfekt vintermat som også lar deg rydde i skapet.
Kyllingsalat er en lett og frisk favoritt som passer like godt til lunsj som til middag.
Kylling og frukt er en god kombinasjon for en sommerlig salat. Det er ikke bare frukt du skal ha i kyllingsalaten. Også valnøtter skal med.
Kyllingfileter surret med bacon, aubergine og pesto for deretter å bli lagt på grillen blir snadder. Du kan også bruke stekepanne
Kyllingfileten blir ekstra deilig og drøy når den fylles og rulles
Kyllingrull med blomsterkål, eller kalettes, en ganske ny kåltype i grønnsakshyllene, smaker himmelsk. Du kan selvsagt bruke grønnkål eller rosenkål.