Mushakan er en klassisk palestinsk kyllingrett som er lett å lage når du har krydderne i hus. Baharat lager du selv.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Mushakan er en klassisk palestinsk kyllingrett som er lett å lage når du har krydderne i hus. Baharat lager du selv.
Noen ganger er det utrolig enkelt å velge sunn middag. I løpet av 20 minutter er denne middelhavskyllingen med pasta klar til servering.
Kyllinglår både smaker godt og faller i smak både hos store og små. Med salsa og tortillachips blir det en meksikansk touch.
Denne retten med marinerte kyllingbryst kommer du garantert til å lage flere ganger.
Med noen kokte poteter fra en tidligere middag, kjøttpølser og hermetiske tomater blir det middag på 1 - 2 - 3.
Lag et deilig smørbrød med lun kyllingfilet og pesto. Fungerer som lunsjrett eller en lettere middag.
En deilig kyllingsalat som du garantert vil lage flere ganger. Den er rask å lage.
Det tandre, men saftige kyllingbrystkjøttet får her smaksrikt følge fra søtpotet og rødvinskokte pærer.
Kylling og ramsløk er nydelig sammen med og blir enda bedre med denne dipen.
Kyllinglår som marineres noen timer i lime blir ekstra gode - bare prøv denne oppskriften.
Hønsefrikassé er god, norsk tradisjonsmat som det tar vanligvis lang tid å lage. Vi har jukset litt, og lager frikassé med kyllingfilet som er ferdig på under 30 minutter.
Dette er en herlig thairett med stekte nudler og kylling, og er en av de mest kjente thairettene, her i en noe fornorsket utgave.
Denne retten kan du servere som snacks eller som middag med en god salat og guacamole ved siden av. Retten er på bordet etter en halvtime.
Finn frem leirgryta og la den komme til heder og verdighet igjen. Gi den et besøk med kylling og andre godsaker. Dermed har du et måltid som nesten lager seg selv.