Hvis du vil ha en mer mettende pastarett, kan du godt tilsette rester av kylling eller sjømat. Det matcher endivekarakteren godt.
Med en god skorpe av persille, hasselnøtter og loff, blir torsken saftig helt fram til den skal spises.
Makaronigrateng er en amerikansk klassiker, mac'n cheese, som her har fått følge av broccoli og en god gammel hverdagshelt, falukorven.
Pai er ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, og legg til brokkoli og tomat. Så har du middag eller lunsj.
Det er smaken av Sicilia som gir denne pastaretten karakter, og laks bidrar med proteiner. Vil du ha en vegetarisk vri, kan du droppe laksen.
Lag deg en deilig pizzabit på på noen få minutter hvis du har en brødskive.
Pasta carbonara er manges favoritt. Prøv den med torsk og bacon til. Her er oppskriften som løfter pastaen.
Dette er en tradisjonell italiensk pastarett. Her er oppskriften.
Carbonara er en enkel klassisk rett basert på pasta og finnes i utallige versjoner Her er med chorizo, spanskinspirert spekepølse. Bare gled deg.
Her er en oppskrift på en deilig pastarett med valnøttpesto Den kan du lage med eller helt uten kjøtt.
Inspirasjonen til denne oppskriften er fra thaikjøkkenets klassikere pad thai. Vi bruker pasta piffet opp med chilisaus, soyasaus og ingefær.
Lag en salat med tortellini og ferske reker. Den blir både sommerlig og mettende. Middagen er klar på et drøyt kvarter. Her oppskriften.