Denne paien er kanskje den mest kjente av alle salte paier. Fylt som den er med bacon, purre, ost og egg, er den i all sin enkelhet full av smak.
Denne paien er kanskje den mest kjente av alle salte paier. Fylt som den er med bacon, purre, ost og egg, er den i all sin enkelhet full av smak.
Du må prøve lammekjøtt i pizzaen. Det setter en ekstra spiss på den som du kommer til å elske.
I denne pastasausen skal du fylle godt opp med grønnsaker. Da blir den ekstra god. Du kan også jukse litt å ha i litt kjøtt.
Denne pastasalaten er inspirert av det greske kjøkken og vil raskt bli en middagsfavoritt for hele familien.
Her trenger du bare en pizzabunn. Det er innholdet som gjør det meste av smaken. Du legge på og trekke fra alt etter hva du har i kjøleskapet.
Denne pizzaoppskriften omfatter både crème fraîche, artisjokker og gresskarkjerner. Det gir en ekstra god smaksopplevelse. Denne varianten blir din favoritt.
Drømmer du om middelhavet og hør lyst på en pizza derfra? Vi har oppskriften så slipper du flybilletten.
Hjerteskjell er mer eksklusive enn blåskjell på flere måter. De er dessuten mer delikate, og litt snillere i smaken enn blåskjell. Men begge deler passer utmerket til pasta og tilbehøret for øvrig.
Pasta med så mye godt i blir en suksess rundt middagsbordet og du blir en helt.
Hvis du vil ha en mer mettende pastarett, kan du godt tilsette rester av kylling eller sjømat. Det matcher endivekarakteren godt.