Steinsoppen er rikere smaksmessig og enda mer fleksibel i kjøkkenet enn kantarellen. Derfor blir ravioli med steinsopp ekstra godt.
Steinsoppen er rikere smaksmessig og enda mer fleksibel i kjøkkenet enn kantarellen. Derfor blir ravioli med steinsopp ekstra godt.
Denne paien smaker helt aldeles herlig. Du lager den på en halvtime og de som spiser den med deg jubler.
Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.
Gyoza-deig kan kjøpes ferdig, men også lages hjemme, det er lettere og raskere enn du tror.
Pizze di patate er jo ikke akkurat pizza slik de fleste tenker på denne favoritten. Men poteter, bacon, ansjos og ost blir pizza god som noen andre.
Innbakt pizza er kjempegodt og med bolognese blir den enda bedre. Her er oppskriften.
Vermicelli alla Napoletana skal inneholde vermicelli, pecorino, tomat og basilikum, men når det er muslinger i bildet, droppes osten.
Hjemmelaget pai med spreke grønnsaker er noe som frister både store og små. Du kan lage den dagen i forveien og bare varme den opp før servering. Server godt brød til.
Disse minipaiene egner seg veldig godt til et koldtbord eller å ha med på tur.
Her er en herlig oppskrift på porsjonspizza som barna vil elske. Her får du oppskriften.
Denne klassikeren kan alle klare. Lag gjerne en større porsjon, og frys ned.
Det er auberginens kjøttaktige struktur og høye innhold av fiber som gjør den så anvendelig i vegetarretter. Prøv penne-pasta med aubergine.
Hjemmelaget pizza blir eventyrlig med kjøttboller. Du kan «pimpe» pizzaen akkurat som det passer deg eller etter hva du har i kjøleskapet.
Pai er mye lettere enn det du tror, og det er ingen sak å lage en velsmakende og herlig rett når du bruker kylling i paien.
Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer også ypperlig på koldtbordet.
Rødløk og ost er alt som trengs for en mektig god smaksopplevelse.
Vi har testet mange oppskrifter på pizzadeig. Du kommer aldri til å trenge en annen enn denne. Så er det opp til deg hva du vil ha på toppen. Forslagene finner du her.
En enkel grateng å lage. Dessuten med mye smak som kan varieres etter hva du har i kjøleskapet.
Denne enkle løkpaien med kremaktig chevrefyll smaker best varm, men er også deilig som kald. Og ikke minst passer den ypperlig på koldtbordet.
Slik lager du en herlig pastarett med cannelloni med kyllingfilet. Bare følg oppskriften så kan du servere.
Denne gresskar-terten er ikke bare skikkelig god, men ser også lekker ut om du lager topper av marengsen.