Pizza pasta og risretter

oppskrifter.webp

Her finner du over 360 oppskrifter på pizza, pasta og risretter. Velg din favoritt

Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • 45 minutter

    Steinsoppen er rikere smaksmessig og enda mer fleksibel i kjøkkenet enn kantarellen. Derfor blir ravioli med steinsopp ekstra godt.

  • 45 minutter

    Denne paien smaker helt aldeles herlig. Du lager den på en halvtime og de som spiser den med deg jubler.

  • 45 minutter

    Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.

  • 45 minutter

    Gyoza-deig kan kjøpes ferdig, men også lages hjemme, det er lettere og raskere enn du tror.

  • 45 minutter

    Pizze di patate er jo ikke akkurat pizza slik de fleste tenker på denne favoritten. Men poteter, bacon, ansjos og ost blir pizza god som noen andre.

  • 45 minutter

    Innbakt pizza er kjempegodt og med bolognese blir den enda bedre. Her er oppskriften.

  • 45 minutter

    Vermicelli alla Napoletana skal inneholde vermicelli, pecorino, tomat og basilikum, men når det er muslinger i bildet, droppes osten.

  • 45 minutter

    Hjemmelaget pai med spreke grønnsaker er noe som frister både store og små. Du kan lage den dagen i forveien og bare varme den opp før servering. Server godt brød til.

  • 45 minutter

    Disse minipaiene egner seg veldig godt til et koldtbord eller å ha med på tur.

  • 45 minutter

    Her er en herlig oppskrift på porsjonspizza som barna vil elske. Her får du oppskriften.

  • 45 minutter

    Denne klassikeren kan alle klare. Lag gjerne en større porsjon, og frys ned.

  • 45 minutter

    Det er auberginens kjøttaktige struktur og høye innhold av fiber som gjør den så anvendelig i vegetarretter. Prøv penne-pasta med aubergine.

  • 40 minutter

    Hjemmelaget pizza blir eventyrlig med kjøttboller. Du kan «pimpe» pizzaen akkurat som det passer deg eller etter hva du har i kjøleskapet.

  • 40 minutter

    Pai er mye lettere enn det du tror, og det er ingen sak å lage en velsmakende og herlig rett når du bruker kylling i paien.

  • 40 minutter

    Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer også ypperlig på koldtbordet.

  • 40 minutter

    Rødløk og ost er alt som trengs for en mektig god smaksopplevelse.

  • 40 minutter

    Vi har testet mange oppskrifter på pizzadeig. Du kommer aldri til å trenge en annen enn denne. Så er det opp til deg hva du vil ha på toppen. Forslagene finner du her.

  • 40 minutter

    En enkel grateng å lage. Dessuten med mye smak som kan varieres etter hva du har i kjøleskapet.

  • 40 minutter

    Denne enkle løkpaien med kremaktig chevrefyll smaker best varm, men er også deilig som kald. Og ikke minst passer den ypperlig på koldtbordet.

  • 40 minutter

    Slik lager du en herlig pastarett med cannelloni med kyllingfilet. Bare følg oppskriften så kan du servere.

  • 40 minutter

    Denne gresskar-terten er ikke bare skikkelig god, men ser også lekker ut om du lager topper av marengsen.

Forsiden akkurat nå
Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse
Matkurs og vinkurs
Vinmesse i Oslo 23. mars

Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse

Vi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene! 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken