Hjemmelaget pasta er ingen tryllekunst. Vi viser deg hvordan, og da forstår også hvorfor det smaker så mye bedre.
Hjemmelaget pasta er ingen tryllekunst. Vi viser deg hvordan, og da forstår også hvorfor det smaker så mye bedre.
Får du tak i bekkørret skal du prøve denne oppskriften med cannelloni, en pastarett som ikke står for ofte på menyen. Den er lettere å lage enn du tror.
Dette er litt av en kraftkar av en pizza. Garantert en suksess om du spiser den alene eller deler den med venner.
La barna ha det litt moro med dekorering av sine egne pizzaer. Det er nemlig porsjonspizza som serveres i denne morsomme oppskriften.
Pai med ekstra mange egg, smaker like fortreffelig til middag som til kvelds.
Hjemmelagede kjøttboller og med pasta og tomatsaus blir en knall middag. Bare følg oppskriften så får du smake.
Denne retten er fylt med så mye deilige smak fra både land og sjø.
Gnocchi er veldig enkelt å lage. Tar bare litt lengre tid enn å koke poteter. men du får utrolig mye igjen for innsatsen. Kanskje smaker de aller best dagen etter når du steker dem i pannen og serverer dem til fisk eller kjøtt. De kan også friteres.
Her er den lettlagde oppskriften på chilipølser på makaroniseng. En ekte amerikansk klassiker og ganske hot.
Er det noe franskmennene virkelig kan, så er det å lage god quiche, og det smaker godt så vel til hverdags som til festlige anledninger.
Du må prøve denne pizzaen med tynne lammeskiver. Rask å lage og smaker herlig.
Lungemoselskere, kom ut av skapet. La livretten få en ansiktsløftning med pasta Del den med andre, så blir det flere som sverger til denne ufortjent uglesette retten.
Lasagne er en middagsfavoritt i mange hjem. Det er laks også, så hvorfor ikke kombinere de to?
I denne paien gir rødbeten sødme og farge. Den blir en spennende kontrast til den smeltede osten og spekeskinkefølget.
Pappardelle er en type båndpasta, ikke ulik fettuccine. I denne retten får den følge av kjøttboller i tomatsaus. Følger du oppskriften kan servere på halvtimen.