Gnocchi er veldig enkelt å lage. Tar bare litt lengre tid enn å koke poteter. men du får utrolig mye igjen for innsatsen. Kanskje smaker de aller best dagen etter når du steker dem i pannen og serverer dem til fisk eller kjøtt. De kan også friteres.
Her er den lettlagde oppskriften på chilipølser på makaroniseng. En ekte amerikansk klassiker og ganske hot.
Har du rester etter grillfesten som pølser, kjøtt eller bare grønnsaker kan du bruke de i denne smuldrepaien. Garantert stor omsetning.
Vi har testet mange oppskrifter på pizzadeig. Du kommer aldri til å trenge en annen enn denne. Så er det opp til deg hva du vil ha på toppen. Forslagene finner du her.
En enkel grateng å lage. Dessuten med mye smak som kan varieres etter hva du har i kjøleskapet.
Denne enkle løkpaien med kremaktig chevrefyll smaker best varm, men er også deilig som kald. Og ikke minst passer den ypperlig på koldtbordet.
Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer også ypperlig på koldtbordet.
Slik lager du en herlig pastarett med cannelloni med kyllingfilet. Bare følg oppskriften så kan du servere.
Denne gresskar-terten er ikke bare skikkelig god, men ser også lekker ut om du lager topper av marengsen.
Du kjenner sikkert den klassiske franske paien fra før - prøv denne smakfylte meksikanske varianten.
Cannelloni er pastaplater formet som et rør, med en eller flere typer fyll i. Denne kyllingvarianten er et mildere alternativ til lasagne, og en sikker vinner også hos barna.
Pasta og krabbe er en ypperlig kombinasjon. Her har vi benyttet cannelloni sammen med fennikel. Denne retten kommer til å vekke oppsikt rundt middagsbordet.
Fylt pasta er mye enklere å lage enn du tror. Cannelloni-rør fylles med ønsket fyll, eller kjøttsaus av svin som her og toppes med ostesaus. Her oppskriften.
Her er pizzaen som er en innertier hos hele familien, og hjemmelaget er mye bedre enn kjøpepizza. Gi familien Pizza fire årstider. Garantert suksess.
Rødløk og ost er alt som trengs for en mektig god smaksopplevelse.