Denne sausen skal serveres med vanlig hvit pasta, så det røde (tomat og bacon), grønne (erter) og hvite utgjør tricolore, de tre fargene i det italienske flagget.
Denne sausen skal serveres med vanlig hvit pasta, så det røde (tomat og bacon), grønne (erter) og hvite utgjør tricolore, de tre fargene i det italienske flagget.
Farfalle er en pastatype formet som en sløyfe eller sommerfugl. Her får de følge av tunfisk etter en italiensk oppskrift.
Til din nye favorittpasta trenger du bare 20 minutter og det du har i kjøleskapet. Bacon eller pølse, pepperoni, løk og tomat er det som skal til. Om du vil ha mer kraft, kjører du på med selvvalgt chilikrydder.
Velg hele tomater uten skinn. Og lag en stor porsjon, for denne sausen får du glede av til mange andre retter, med eller uten pasta, og ikke minst pizza.
Denne enkle, lettlagede, klassiske pastaretten får alle til å drømme om Italia. Og så lager du den så lett selv.
Makrell kan med fordel brukes sammen med en rask tomatsaus på pasta. Må prøves.
Slik lager du en herlig pastarett med cannelloni med kyllingfilet. Bare følg oppskriften så kan du servere.
Gnocchi er veldig enkelt å lage. Tar bare litt lengre tid enn å koke poteter. men du får utrolig mye igjen for innsatsen. Kanskje smaker de aller best dagen etter når du steker dem i pannen og serverer dem til fisk eller kjøtt. De kan også friteres.
Fylte pastaputer er manges redning til middag. De blir ekstra gode om de gratineres. Denne retten kan også lages med rester av pasta.
Å gratinere fisk er en velkjent måte å få hele familien til å spise fisk. Nussara Guldberg nøyer seg ikke med den vanlige framgangsmåten for denne hverdagshelten av en rett.
En herlig pastasalt med en rekke deilig grønnsaker som gjør både til et deilig måltid. Og ikke minst riktig på vitaminer.
Hjemmelaget pasta er ingen tryllekunst. Vi viser deg hvordan, og da forstår også hvorfor det smaker så mye bedre.
Båndpasta, tagliatelle, er for mange den optimale pastaen. Slik lager du den enkelt selv.
Taglioni er en type tagliatelle, bare skåret mye tynnere, som spagetti. Men du trenger ikke pastamaskin for å få til retten. Bare en kjevle og hender. Og selvfølgelig soppsaus.
Hjerteskjell er mer eksklusive enn blåskjell på flere måter. De er dessuten mer delikate, og litt snillere i smaken enn blåskjell. Men begge deler passer utmerket til pasta og tilbehøret for øvrig.
Hvor hot du vil lage denne deilige retten er avhengig av hvor mye chili du bruker. Uansett smaker den herlig.