I den italienske fjelllheimen er kosten dominert av potet, smør, ost og hvitløk. Pizzoccheri er med pasta laget av bokhvetemel og dermed ekstra smaksrik.
Denne klassikeren kan alle klare. Lag gjerne en større porsjon, og frys ned.
Denne retten med steinbit med alt det gode tilbehøret smaker herlig. Det er mulig å kutte hjørner om du velger ferdig tomatsaus.
Krabbe og lasagne passer det sammen? Det gjør det avgjort og vi kan love deg at det smaker himmelsk.
Vil du lage en skikkelig god pastarett må du prøve denne oppskriften med kremet pasta og med reker og cherrytomater.
Helt kjøttfri lasagne med grønnsaker som smaker fantastisk. Retten er litt tidkrevende, men den tar det igjen på smaken.
Det er smaken av Sicilia som gir denne pastaretten karakter, og laks bidrar med proteiner. Vil du ha en vegetarisk vri, kan du droppe laksen.
Svært få ting smaker så godt som langtidskokt ragù bolognese. Det tar tid å lage, men er verdt hver enste sekund. Server sammen med pasta, i lasagne eller på polenta.
Lag deg en deilig pastarett. Lasagne med bolognese er enkelt å tilberede og du får med oppskriften på ostesaus også.
Lasagne føles ekstra luksuriøs når den lages uten kjøtt, og med gorgonzola, valnøtter og friske grønnsaker.
Lasagne er alltid populært. Her får lasagnen følge av kylling og andre godsaker.
Noen oppskrifter ser veldig kompliserte ut mens denne egentlig er ganske enkle. Prøv denne lasagnen med laks, asparges og gulrøtter.