Rosenkål i pastaretten er ikke akkurat vanlig og i hvert fall ikke spansk. Men det gir den ekstra metthetsfølelse. Også fordi mengden spekepølse, i dette tilfellet chorizo, må holdes nede i en slik rett.
Rosenkål i pastaretten er ikke akkurat vanlig og i hvert fall ikke spansk. Men det gir den ekstra metthetsfølelse. Også fordi mengden spekepølse, i dette tilfellet chorizo, må holdes nede i en slik rett.
Denne retten er rask å lage. Det betyr ikke at det går ut over smaken. Den er topp.
Her får du oppskriften på en superenkel pastarett der røkt skinke og soltørkede tomater setter en ekstra spiss på måltidet. Rask å lage er den også.
Denne enkle pastaretten har alle smakene du trenger for ekte italiensk følelse.
Denne pastaretten er lettlaget og veldig god. Og ikke minst bærekraftig om du velger Csom er ASC-sertifisert.
La seien få følge med pasta, tomat og basilikum. Du lager det hele på 20 minutter.
Denne enkle pastaretten kommer du til å elske. Også fordi den er så rask å lage.
Det er ingen grunn til at enkle retter ikke skal smake mye og godt. Her er det fullkornpasta, spkeskinke og pesto som sammen bidrar til at selv det enkleste blir det beste.
Det er ingen grunn til at pastaretten alltid skal lages med kjøtt. Med fisk i gjør at retten naturlig gir ekstra metthetsfølelse.
Mozzarella, tomat og basilikum - selveste Caprese-salaten, får her følge av pasta og pesto - og det er en ny favoritt.
En skikkelig deilig grateng der pasta spiller hovedrollen og får følge av broccoli og tomat. Du kan serve på 20 minutter.
Denne salaten metter godt alene, men er ypperlig som tilbehør til fisk eller kjøtt
Den retten kan også lages som separate elementer som blandes når de skal spises. Men aller enklest er å blande det på forhånd. Da får dessuten smakene satt seg godt.