Makaronigrateng er en amerikansk klassiker, mac'n cheese, som her har fått følge av broccoli og en god gammel hverdagshelt, falukorven.
Makaronigrateng er en amerikansk klassiker, mac'n cheese, som her har fått følge av broccoli og en god gammel hverdagshelt, falukorven.
Denne retten heter Orecchiette con Acciughe e Broccoli i Italia hvor den kommer fra.
Orecchiette betyr "små ører" på italiensk og beskriver utseende til denne pastatypen. Kombinert med få og smaksrike ingredienser er dette en herlig rett fra det sør-italienske kjøkkenet.
Her har du en vri på den vanlige spagetti med kjøttsaus slik at den minner mer om lasagne. Følg bare den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil takke deg.
En deilig rett der tomatene spiller hovedrollen og pastaen passer utmerket til når den får følge med når de røde er ferdige i ovnen.
Mostaccioli er navnet på en type penne-pasta fra Campania som er kuttet slik at de ser ut som en pennesplitt, og er uten riller.
Pappardelle er en type båndpasta, ikke ulik fettuccine. I denne retten får den følge av kjøttboller i tomatsaus. Følger du oppskriften kan servere på halvtimen.
Ikke rart alle elsker denne pastaretten. Carbonara er en av de enkleste pastarettene, og samtidig en av de mest smaksrike. Prøv denne oppskriften.
Dette er en vri på klassikeren pasta Alfredo. Følg den enkle oppskriften. Den kan fint lages med bare fløte og parmesan.
Med en håndfull ingredienser og 15 minutter til rådighet lager du en av Italias aller beste pastaretter
Dette er forløperen til pasta carbonara - en rett som har eksistert i mange hundre år.
Jordlig og aromatisk sopp møter røyket bacon og silkemyk pasta i denne nydelige oppskriften, som kalles "tømmerhuggerens pasta" på italiensk.
Pasta carbonara er manges favoritt. Prøv den med torsk og bacon til. Her er oppskriften som løfter pastaen.
Denne pastaretten er en vegetarisk utgave av pasta florentine som har makaroni, ostesaus og spinat som basis.
Denne pastaretten kickstarter den første adventsuka. Og en god avkobling fra alle julesmaker. Smaksrik, men ikke alt for mettende.
Her får pastaen en annen type grønn saus enn pesto - men smaken er i behold og vel så det.
En enkel og deilig pastarett med blåmuggost som er ferdig på 20 minutter.