Har du plukket sopp i høst eller har tørket dem. Da bør du prøve pasta med kremost og stekte kantareller. Du kan selvfølgelig bytte ut kantarellene med andre soppslag.
Har du plukket sopp i høst eller har tørket dem. Da bør du prøve pasta med kremost og stekte kantareller. Du kan selvfølgelig bytte ut kantarellene med andre soppslag.
Her får pastaen en annen type grønn saus enn pesto - men smaken er i behold og vel så det.
Hjerteskjell er mer eksklusive enn blåskjell på flere måter. De er dessuten mer delikate, og litt snillere i smaken enn blåskjell. Men begge deler passer utmerket til pasta og tilbehøret for øvrig.
Hvor hot du vil lage denne deilige retten er avhengig av hvor mye chili du bruker. Uansett smaker den herlig.
Denne enkle pastaretten kommer du til å elske. Også fordi den er så rask å lage.
Hjemmelagede kjøttboller og med pasta og tomatsaus blir en knall middag. Bare følg oppskriften så får du smake.
Denne klassikeren kan alle klare. Lag gjerne en større porsjon, og frys ned.
Denne klassiske italienske oppskriften er perfekt for mørke høstkvelder. Pakket med av god smak av deilig gresskar og aromatisk salvie.
Spaghetti alla Bottarga heter denne klassiske retten fra Sardinia i Italia.
Velg hele tomater uten skinn. Og lag en stor porsjon, for denne sausen får du glede av til mange andre retter, med eller uten pasta, og ikke minst pizza.
Få retter løfter stemningen rundt middagsbordet som en lasagne. Her får den følge av en frisk salat.