Så enkelt lager du en pastarett med mange gode smaker av sennep, dill og laks.
Så enkelt lager du en pastarett med mange gode smaker av sennep, dill og laks.
Denne pastaretten kan du nesten lage på vei hjem fra jobben. Men pastaen må kokes, men det er gjort på et øyeblikk. Veldig godt og tilsvarende enkelt å lage.
Denne enkle, lettlagede, klassiske pastaretten får alle til å drømme om Italia. Og så lager du den så lett selv.
Dette er en vri på klassikeren pasta Alfredo. Følg den enkle oppskriften. Den kan fint lages med bare fløte og parmesan.
Pasta, smør, ost og pepper er alt du trenger for å lage denne klassiske romerske pastaretten.
Med en håndfull ingredienser og 15 minutter til rådighet lager du en av Italias aller beste pastaretter
Cannelloni er pastaplater formet som et rør, med en eller flere typer fyll i. Denne kyllingvarianten er et mildere alternativ til lasagne, og en sikker vinner også hos barna.
Pasta og krabbe er en ypperlig kombinasjon. Her har vi benyttet cannelloni sammen med fennikel. Denne retten kommer til å vekke oppsikt rundt middagsbordet.
Fylt pasta er mye enklere å lage enn du tror. Cannelloni-rør fylles med ønsket fyll, eller kjøttsaus av svin som her og toppes med ostesaus. Her oppskriften.
Skal du lage noe ekstra godt med ravioli, skal du prøve vår oppskrift med ristet fenalår. Det tar deg kun 15 minutter så er retten klar for middagsbordet.
Tagliatelle, som du får kjøp ferdig, smaker kjempegodt sammen kylling og pesto. Følg den enkle oppskriften og middagen er på bordet på 20 minutter.
Mozzarella, tomat og basilikum - selveste Caprese-salaten, får her følge av pasta og pesto - og det er en ny favoritt.
En enkel og deilig pastarett med blåmuggost som er ferdig på 20 minutter.
Tomatsaus med ansjos er en klassiker fra Italia som brukes både til pasta og pizza.
Båndpasta, tagliatelle, er for mange den optimale pastaen. Slik lager du den enkelt selv.
Enkel pastarett med pølse og nydelig lett syrlig saus med crème fraîche.
Selv om de fleste nok vet at sei er så mye mer enn bare seibiff med løk, ender den alt for ofte opp slik. Prøv tomatsei med pasta.
Hvem kan motstå pasta med pesto? Her har du enkle oppskriften som tar deg under 20 minutter får maten står på bordet.
Dette er en deilig saus til den fylte pastaen du finner i butikkhyllene. Og perfekt for alle osteelskere