Her trenger du bare en pizzabunn. Det er innholdet som gjør det meste av smaken. Du legge på og trekke fra alt etter hva du har i kjøleskapet.
Her trenger du bare en pizzabunn. Det er innholdet som gjør det meste av smaken. Du legge på og trekke fra alt etter hva du har i kjøleskapet.
Pizza smaker aller best på grillen - den høye temperaturen gjør at du kan oppnå pizzaperfeksjon i bakhagen.
Hvit pizza er fantastisk god. Kremete og fyldig rørosrømme gjør seg utmerket sammen med lett-grillet squash, og med deilig hint av løk og sitrus.
I denne pizzaoppskrift har vi brukt crème fraîche og bacon. Dette er ikke en helt vanlig pizza. Den er nemlig hvit, altså uten tomat. Bør oppleves.
Denne pizzaoppskriften omfatter både crème fraîche, artisjokker og gresskarkjerner. Det gir en ekstra god smaksopplevelse. Denne varianten blir din favoritt.
Vi har kalt retten hverdagspizza. Ganske enkelt fordi bunnen består av pitabrød. Dermed er pizzaen klar på 20 minutter. Følg den enkle oppskriften.
Du må ikke trene til Birken for å klare denne. Birkebeinerpizzaen kan alle klare å lage. Den er lett å lage og smaker fantastisk.
Drømmer du om middelhavet og hør lyst på en pizza derfra? Vi har oppskriften så slipper du flybilletten.
Til tross for at pizza er det enkleste du kan lage selv, velger de fleste å raske med seg ukens pizzamiddag fra frysedisken. Ta en liten dugnad og nyt sammen.
Pizze di patate er jo ikke akkurat pizza slik de fleste tenker på denne favoritten. Men poteter, bacon, ansjos og ost blir pizza god som noen andre.
Calzone er svært enkelt rett å tilberede. Her lager vi både fyll og saus fra grunnen, og selvsagt må en frisk og balanserende salat til når en slik rett skal nytes.
La barna ha det litt moro med dekorering av sine egne pizzaer. Det er nemlig porsjonspizza som serveres i denne morsomme oppskriften.
Hjemmelaget pai med spreke grønnsaker er noe som frister både store og små. Du kan lage den dagen i forveien og bare varme den opp før servering. Server godt brød til.
Disse minipaiene egner seg veldig godt til et koldtbord eller å ha med på tur.
Pai med ekstra mange egg, smaker like fortreffelig til middag som til kvelds.
Har du rester etter grillfesten som pølser, kjøtt eller bare grønnsaker kan du bruke de i denne smuldrepaien. Garantert stor omsetning.
I denne paien gir rødbeten sødme og farge. Den blir en spennende kontrast til den smeltede osten og spekeskinkefølget.
Her er oppskriften på en kjempegod pai med spinat og bacon som kommer til å bli din nye favoritt.
En pai er lett mat både å lage og å spise. I denne oppskriften bruker vi røkelaks, som gir en ekstra god smak på paien. Du kan også kjøpe ferdig paideig.
Å ha pizzabunner eller pizzadeig i fryseren er for mange en overlevelsesstrategi. I dag er det røkelaks som får æren å toppe pizzaen.